Fotomodelul Stefanie Sherk a murit. Cum a găsit-o soţul ei, actorul Demian Bichir

Raluca Ogaru    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
26/04/2019, 19:40
Fotomodelul Stefanie Sherk a murit. Cum a găsit-o soţul ei, actorul Demian Bichir GALERIE FOTO
stephanie Sherk

Stefanie Sherk, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele de peste Ocean, a murit la doar 37 de ani. Conform primelor informaţii, aceasta şi-ar fi pus capăt zilelor. Ea a fost găsită fără suflare în piscina vilei sale, de soţul ei, Demian Bichi. Ea îşi legase greutăţi de corp înainte de a se sinucide.

Ce a spus soţul actriţei Stefanie Sherk după sinuciderea acesteia

Soţul femeii a fost în stare de şoc după ce şi-a găsit partenera de viaţă moartă în piscină. După ce şi-a revenit, el a avut o primă reacţie legată de tragedie. ”Dragi prieteni, în numele familiilor Sherk și Najera, anunțăm cu durere profundă că draga noastră Stefanie, iubita mea soție, a încetat din viață”, a scris el pe reţelele de socializare.

Bărbatul a spus că acesta este cel mai trist moment al vieţii sale. „Este cel mai trist moment din viețile noastre și nu știu cât va trece până ne vom reveni. Prezența ei, angelică și talentată, ne va lipsi enorm. Va rămâne veșnic în inimile noastre. Vă mulțumim pentru rugăciuni și vă cerem respectuos să ne respectați dreptul la intimitate”, a transmis actorul.

Stephanie Sherk
Fotomodelul Stephanie Sherk a murit

Cine a fost Stefanie Sherk şi prin ce s-a făcut remarcată

Mai multe vedete de la Hollywood şi-au transmis condoleanţele după această cumplită tragedie. Până în acest moment nu se știe din ce cauză a ales Stefanie Sherk să îşi pună capăt zilelor. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele acestui deces şi ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viaţă ale acesteia.

În vârstă de 37 de ani, Stephanie apăruse în mai multe seriale TV, printre care şi cunoscuta serie CSI, dar şi în filme de succes, precum „Valentine’s Day”. Ea era căsătorită cu Demian Bichir, un actor care fusese nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul său din  „A Better Life”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×