Fotografia cu Florin Salam care a făcut înconjurul internetului! S-a prăbuşit pe scara unui bloc

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/10/2019, 09:43
Fotografia cu Florin Salam care a făcut înconjurul internetului! S-a prăbuşit pe scara unui bloc GALERIE FOTO
Florin Salam a avut probleme cu drogurile în trecut. Sursa foto: dailymotion.com

O fotografie în care se presupune că apare cântărețul de manele Florin Salam a stârnit rumoare pe Internet. O publicație online mondenă de la noi a primit prin poșta electronică o poză cu manelistul căzut cu capul pe scara unui bloc. Din imagine nu se vede cu exactitate fața persoanei care pare adormită pe scări, dar din profil seamănă foarte bine cu cântărețul de manele.

Florin Salam a recidivat?

Site-ul wowbiz.ro a primit o fotografie prin mail în care se presupune a fi Florin Salam. Persoana care l-a fotografiat îi asigură pe cei de la site-ul tabloid că este 100% Florin Salam, însă nu există o altă confirmare în afară de respectiva imagine. Cel mai probabil, fanii iau în considerare respectiva fotografie ca veridică bazându-se pe antecedentele cântărețului (o puteți vedea accesând galeria foto sau aici)

Legat de Salam au apărut o serie de povești despre viața sa nu tocmai sănătoasă și viciile pe care cântărețul l-ar avea, printre care inclusiv consumul de substanțe nu tocmai legale. Întrucât zvonurile se înmulțiseră, Salam a recunoscut la un moment dat că a căzut în patima drogurilor după ce i-a murit soția, Ștefania sau Fănica după cum o alinta,  dorind astfel să se refugieze și să își aline durerea.

Cântărețul a căzut în patima drogurilor după ce a murit Fănica

„După pierdea soției mele, mi-a fost foarte greu, nici nu știam dacă mă mai apuc de cântat (…) Poate un an, poate un an jumate, poate doi, nu-mi mai aduc aminte cât, dar s-a schimbat tot. În perioada aia am consumat droguri, am jucat la cazino, am făcut niște greșeli…, am muncit 10 ani de zile și într-un an, doi s-a dus tot”, a mărturisit Salam în urmă cu câțiva ani pentru fostul postul de televiziune Acasă TV, scrie știrileprotv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×