Fotografia care a înlăcrimat o lume întreagă! Doi bătrâni din China își iau adio, după ce au contractat coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 19:34
Fotografia care a înlăcrimat o lume întreagă! Doi bătrâni din China își iau adio, după ce au contractat coronavirus
Doi bătrâni din China, fotografiați în timp ce-și iau adio, după ce au contractat coronavirus

O fotografie din China face înconjurul lumii! Doi bătrâni în vârstă de 80 de ani își iau adio pe un pat de spital, după ce au contractat coronavirus! După o viață trăită împreună, cei doi soți au fost internați unul lângă celălalt.

Doi bătrâni din China, fotografiați în timp ce-și iau adio, după ce au contractat coronavirus

Imaginea respectivă a înlăcrimat o lume întreagă. Cei doi soți din China sunt printre miile de oameni care s-au îmbolnăvit de temutul virus care a ucis deja peste 400 de persoane.

Cei doi bătrâni au fost internați în același spital, iar medicii le-au unit paturile de spital, pentru ca cei doi soți să-și poată lua adio, deoarece șansele lor de supraviețuire sunt foarte mici, mai ales din cauza vârstei înaintate.

Economia Chinei are puternic de suferit din cauza coronavirusului

Între timp, numărul de decese cauzate de coronavirus în China a crescut la 425, după ce autorităţile din provincia Hubei, care este focarul noii epidemii, au anunţat marţi încă 64 de cazuri de decese, relatează AFP și Agerpres.

Autoritățile din China au acceptat ajutorul SUA în lupta crâncenă pe care o duc cu noul coronavirus, potrivit Reuters. Acest lucru arată de fapt amploarea pe care virusul a luat-o în China.

Economia Chinei are puternic de suferit din cauza izolării provocate de coronavirus. Gigantul american Apple a anunțat în weekend că va închide toate magazinele și birourile din China până pe 9 februarie.

Mai mult, compania care are peste 10.000 de angajați în China ia în calcul oprirea fabricilor care produc componente pentru produsele sale vândute în întreaga lume.

Fabricile chineze analizează posibile opriri ale activității și perturbări ale forței de muncă, amenințând planurile de producție ale Apple, Tesla sau Anheuser-Busch InBev.

Bursele chineze au scăzut brusc luni dimineață, câns s-au redeschis după vacanța începută pe 23 ianuarie. Indicele de referință Shanghai Composite a scăzut cu 8,1%, iar indicele compozit Shenzhen a scăzut cu 8,6%.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×