FOTO. Sorana Cîrstea face din nou spectacol! Sedinţă foto incendiară

Tibi Demeter   
în Galerie foto
18/10/2017, 18:59
FOTO. Sorana Cîrstea face din nou spectacol! Sedinţă foto incendiară GALERIE FOTO

Sorana Cîrstea şi-a regăsit ritmul din nou în circuitul WTA şi a ajuns până pe locul 37, în ciuda faptului că a fost nevoită să abandoneze în primul tur al turneului de la Luxemburg, din cauza durerilor la coaspă. Jucătoare din România nu a rămas însă datoare fanilor şi le-a oferit o şedintă foto spectaculoasă cu multe cadre provocatoare pentru susţinătorii de sex masculin. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Sportiva din Târgovişte a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie din cadrul şedintei foto care face parte din campania de promovare a firmei care îi oferă echipamentul de joc, New Balance. Cîrstea, a patra favorită la competiţia din Luxemburg, a abandonat în partida cu Veronica Cepede Royg, sporitva din Paraguay clasată pe locul 78 WTA. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Mihalea Buzărnescu au pierdut în primul tur la Luxemburg.

Dacă Sorana a fost eliminată din cauza problemelor medicale, Mihalea Buzărnescu, revelaţia ultimelor luni a pierdut în două seturi identice, 7-6, 7-6, în faţa nemţoaicei Sabine Lisicki. Monica Niculescu nu a avut nici ea mai mult noroc în primul tur şi a pierdut meciul cu franţuzoaica Pauline Parmantier, locul 101 WTA, 7-5, 6-3, într-un meci în care românca a plâns de supărare.

Cele trei românce au primit pentru participarea la turneul din Luxemburg 1.552 de euro şi un punct în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea a avut un final de sezon impresionat şi a ajuns până în sferturile de finală ale turneului WTA Beijing, după ce a trecut în optimile de finală de Karolina Pliskova, fosta ocupantă a locului unu, fiind eliminat în cele din urmă de Jelena Ostapenko.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×