Categorie: Autor:

FOTO / Gestul lui Reghe care a lăsat-o MASCĂ pe Prodanca!

Laurenţiu Reghecampf se află în vacanţă în Las Vegas şi a luat o decizie care a lasat-o mască pe soţia sa, Anamaria. Fostul antrenor al Stelei a decis, pe nepusă masă, să îi ofere sexy impresarei un cadou extravagant, un autoturism de lux, marca Rolls Royce Ghost, care l-a costat 450.000 de dolari. FOTO SUS IN GALERIE, CLICK PE POZA

Show TOTAL! După ce şi-a prins SOŢIA în pat cu AMANTUL, l-a rupt cu bătaia şi a DIVORŢAT, O VEDETĂ s-a împăcat cu NEVASTA! IMAGINI ULUITOARE!!!

Cei doi sînt în acest moment în vacanţă în SUA, iar peste o săptămînă se vor întoarce în România. Anamaria Prodan va face senzaţie cu noul său bolid de lux în lumea mondenă din Bucureşti.

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali

De asemenea, imediat după ce a primit cadoul de la soţul său, “impresara sexy” a scris un mesaj pe un site de socializare în care şi-a arătat dragostea pentru soţul său.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

„Te iubesc din toata inima. Eşti Soarele, Aerul, Viata şi Universul meu! Îti mulţumesc pentru că existi!! Multumesc pentru fiecare clipă pe care mi-o dăruiesti!! Mulţumesc pentru toate cadourile superbe pe care mi le faci! Te iubesc!!!”, a fost mesajul postat de Anamaria pentru soţul său.

ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!

Prezenţi la „meciul secolului”

Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan sînt în Nevada şi aşteaptă super meciul de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao ce va avea loc pe 2 mai, la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas.

BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

Soţii Reghecampf au bilete la marele meci de box, ce se dispută cu sala plină, toate biletele fiind vîndute în câteva ore de cînd au fost puse în vînzare.