Fostul soţ al prinţesei Martha Louise s-a sinucis. Scriitorul și pictorul Ari Behn avea 47 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 12:30
Fostul soţ al prinţesei Martha Louise s-a sinucis. Scriitorul și pictorul Ari Behn avea 47 de ani
Ari Behn, fostul soț al prințesei Martha Louise, s-a sinucis la vârsta de 47 de ani. Sursa foto: Hepta.ro

Doliu la Casa Regală din Norvegia. Scriitorul și pictorul Ari Behn (47 de ani), fostul soţ al prinţesei Martha Louise (48 de ani), s-a sinucis chiar în ziua de Crăciun. Anunțul trecerii în neființă a fost făcut de agentul literar al scriitorului, Geir Hakonsund, printr-un comunicat de presă.

Scriitorul Ari Behn, fostul soț al prințesei Martha Louise s-a sinucis

Casa Regală din Norvegia trece printr-o perioadă de doliu după ce fostul soț al prințesei Martha Louise, Ari Behn, s-a sinucis. Scriitorul și pictorul de origine daneză și-a luat viața miercuri, 25 decembrie, anunță un comunicat de presă transmis de agentul literar al lui Ari Behn.

Totodată, regele Norvegiei și-a exprimat condoleanțele față de părinții și frații scriitorului. „Ari a fost o parte importantă a familiei noastre timp de mulţi ani şi avem amintiri frumoase cu el. Suntem recunoscători că l-am cunoscut.

Regretăm că nepoţii noştri şi-au pierdut iubitul tată şi transmitem condoleanţe părinţilor şi fraţilor, care şi-au pierdut iubitul fiu şi frate”, a spus Regele Harald, potrivit stirilekanald.ro.

Prințesa Martha Louise și Ari Behn au fost căsătoriți 14 ani și au împreună 3 fete

Scriitorul Ari Behn şi prima născută a regilor Norvegiei, prinţesa Martha Louise, s-au căsătorit în 2002, după un an de logodnă. După o căsnicie care a durat 14 ani și în urmă căreia au rezultat 3 fete cei doi au luat decizia de a divorța. Actele au fost depuse în 2016, iar divorțul s-a încheiat doi ani mai târziu.

Prinţesa Martha Louise și fostul ei soț au împreună 3 fiice:  Maud Angelica (16 ani), Leah Isadora (14 ani) şi Emma Tallulah (11 ani).

 „A fost un bun prieten, un îndrăgit membru al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe momente mici şi mari de viaţă”, au declarat prinţii moştenitori, Haakon şi Mette-Marit, conform sursei menționate.

Cine a fost scriitorul Ari Behn, fostul soț al prințesei Martha Louise

Ari Behn s-a născut în Arhus, Danemarca și a crescut în Moss, la sud de Oslo. Și-a făcut debutul în literatură cu o culegere de povestiri intitulată „Trist som faen” (Trist ca iadul). De-a lungul timpului scriitorul danez a mai publicat 3 romane și mai multe piese de teatru.

Regretatul scriitor și fosta sa soție au colaborat la scrierea unei cărți care poartă titlul „Fra hjerte til hjerte” (De la inimă la inimă). În plus, fostul soț al prințesei Martha Louise a cochetat și cu pictura.

Ultimul său roman „Inferno” (2018) scoate la iveală lupta pe care scriitorul o ducea cu tulburările de natură mintală, semn că Ari Behn suferea de depresie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×