Fostul Principele Nicolae, mesaj pentru români de 1 Decembrie: „Bunicul meu a luat tot timpul cea mai bună decizie”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 19:23
Fostul Principele Nicolae, mesaj pentru români de 1 Decembrie: „Bunicul meu a luat tot timpul cea mai bună decizie”
Fostul Principele Nicolae, mesaj pentru români de 1 Decembrie „Bunicul meu a luat tot timpul cea mai bună decizie”

Principele Nicolae a avut un mesaj frumoas pentru toți românii înainte de Ziua Națională. Nepotul regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, s-a prezentat astăzi, 30 noiembrie, la o serie de manifestări desfășurate de Ziua Națională la Alba Iulia. Orașul este extrem de important pentru familia regală.

„În 100 de ani, ţara a progresat foarte mult şi trebuie să învăţăm foarte mult din ceea ce s-a întâmplat în trecut, să învăţăm ce să facem în viitor. Putem să învăţăm foarte mult de la Regele Ferdinand şi Regina Maria. Au făcut mari lucruri pentru ţara noastră şi (România – n.r.) nu ar fi ceea ce este în ziua de azi fără eforturile lor”, a declarat Nicolae Medforth-Mills.

Fostul Principe Nicolae le-a transmis românilor un mesaj de 1 Decembrie

Regele Mihai și fostul Principe Nicolae al României.
Regele Mihai și fostul Principe Nicolae al României.

Nicolae Medforth-Mills a fost prezent alături de proaspăta sa soție, Așina, unde a transmis un mesaj românilor: „Mă bucur că am revenit (la Alba Iulia n.r.) după mult timp. Fiind Anul Centenarului, a fost important pentru mine să vin aici la Catedrala unde au fost (ctitori n.r.) Regele Ferdinand şi Regina Maria”, a spus, la vremea respectivă, Nicolae Medforth -Mills. Întrebat la ce anume ar trebui să se gândească românii în Anul Centenarului Marii Uniri, el a opinat că “trebuie să ne reamintim foarte mult despre istoria noastră şi ce exemple există în istorie şi să le folosim” pentru viitor.

“Familia mea, Regele Ferdinand, Regina Maria au făcut foarte mult pentru ţara noastră, într-o perioadă foarte scurtă. Fiecare are exemplul său.(…). Bunicul meu a fost un om deosebit, un simbol adevărat, un exemplu adevărat pentru noi şi, mai ales, pentru tineri. El a avut valori foarte bune şi tot timpul a luat cea mai bună decizie”, a mai spus nepotul regelui Mihai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×