Fostul ministru Ilan Laufer și fostul consilier al lui Dăncilă, Alex Coita, au făcut accident pe autostrada A2! Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 22:02
Fostul ministru Ilan Laufer și fostul consilier al lui Dăncilă, Alex Coita, au făcut accident pe autostrada A2! Foto
Fostul ministru Ilan Laufer și fostul consilier al lui Dăncilă, Alex Coita, au făcut accident pe autostrada A2 *foto: facebook

Analistul Alex Coita și fostul ministru Ilan Laufer, amândoi foști consilieri onorifici ai premierului Viorica Dăncilă, au fost implicați într-un accident pe Autostrada A2 București-Constanța.

Ilan Laufer a fost cel care a anunțat accidentul pe facebook. El susține că nu a putut evita un biet cățel care a intrat pe autostradă și care a avariat grav mașina.

Ilan Laufer și Alex Coita au făcut accident pe Autostrada A2

Ilan Laufer s-a arătat deranjat de faptul că în 2020 în România nu se respectă normele de siguranță rutieră nici măcar pe puținele autostrăzi care există în țară:

„Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Alex suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre.

Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor.”

Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Alex suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum…

Gepostet von Ilan Laufer am Mittwoch, 29. Januar 2020

Ilan Laufer și Alex Coita și-au făcut un partid politic

Cei doi spun că au reușit să evite o situație tragică, dar le cer iertare susținătorilor din Constanța că nu vor mai putea merge să le vorbească:

„Putem spune acum că am reușit să evităm ce e mai rău, suntem bine, însă din păcate nu mai putem continua astăzi Turul României 10 în 10, fiind obligați să ne întoarcem de urgență la București. Ne pare nespus de rău că nu mai putem fi în această seară la Constanța. Mâine la Tulcea și Brăila vom fi live prin videoconferință, iar autocarul și echipa vor fi alături de voi în teren”, a mai zis Laufer.

Cei doi și-au lansat un nou partid, intitulat „Platforma Social-Liberală”, al cărui scop declarat este dublarea venitului românilor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×