Fostul iubit al Luizei Melencu, prima audiere după 8 luni în cazul Caracal: fata a fost sunată de numere necunoscute înaintea dispariției

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 14:14
Fostul iubit al Luizei Melencu, prima audiere după 8 luni în cazul Caracal: fata a fost sunată de numere necunoscute înaintea dispariției
Fostul iubit al Luizei Melencu a fost audiat de procurori. Sursa foto: captură Mediafax, impact.ro. Colaj: Fanatik

Fostul iubit al Luizei Melencu a fost audiat abia azi, după opt luni de cercetări în dosarul disparțiilor adolescentelor de la Caracal. Alex Duțu a declarat în fața reporterilor că el a solicitat de mai multe ori să fie interogat de procurori, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

Fostul iubit al Luizei Melencu spune că fata a fost sunată de numere anonime

Fostul iubit al Luizei Melencu spune că a observat ceva foarte ciudat înainte ca Luiza Melencu să dispară. Cu o noapte înainte ca fata să nu mai fie văzută deloc, aceasta a fost sunată de mai multe ori, însă nu a reușit să vadă cine o suna, căci erau apeluri private (numere ascunse). De altfel, adolescenta fusese sunată timp de trei lună, aproape seară de seară de numerele necunoscute.

„Sunt pentru prima dată audiat. (…) Chiar nu ştiu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd şi eu despre ce e vorba aici. Şi tocmai acum…Acum 2-3 zile am primit o citaţie să vin aici.(…) O să le spun tot ce ştiu. Adică, cum am fost cu ea, ce s-a întâmplat”, a spus Alex Duțu, potrivit mediafax.ro.

„Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni”

„La 2 dimineaţa o sunau numere private, dar na…asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Cu vreo 3 luni înainte să se întâmple chestia asta.(…) Suna, răspundeam şi nu vorbea nimeni”, a mai spus Alex, fostul iubit al Luizei Melencu, care a însoțit-o pe mama tinerei în fața procurorilor.

Cazul Caracal se complică de la o lună la alta. De mai bine de nouă luni de zile, ancheta bate pasul pe loc, iar suspiciunile se înmulțesc.

Dosarul a pornit cu stângul, iar timp de o săptămână procurorii nu au făcut cercetările la fața locului, așa cum ar fi fost normal procedural, ci au avut grijă de Gheorghe Dincă, cel suspect că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În urma scandalului legat de felul dezastruos în care s-a făcut ancheta au căzut mai multe capăt, primul dintre cei care plecaseră fiind chiar ministrul Nicolae Moga, care era de doare câteva ore uns în funcție.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×