Fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluiri despre relația dintre acesta și Oana Roman: “S-a însurat cu ea doar pentru faimă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/12/2019, 14:39
Fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluiri despre relația dintre acesta și Oana Roman: “S-a însurat cu ea doar pentru faimă”
Marius Elisei s-a însurat cu Oana Roman doar pentru faimă, spune fosta lui iubită. Sursa foto: evz.ro

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat în urmă cu câteva zile,  iar fiica lui Petre Roman a vrut ca totul să se facă fără prea mult tam-tam. Inevitabil, separarea discretă a devenit una destul de urâtă, mai ales după ce Marius Elisei a postat pe o rețea de socializare o melodie cu un mesaj destul de clar.

Fosta sa iubită spune că Marius Elisei s-a însurat cu Oana Roman doar pentru faimă

Oana Roman a scris pe Facebook că ea și soțul său s-au separat, însă de dragul fetiței lor, Isabela, cei doi vor rămâne în relații bune. Imediat după ce Oana Roman a postat anunțul, Marius Elisei a făcut și el o postare destul de concludentă.

Soțul Oanei Roman a postat melodia trupei Vank ”Perfect fără tine”, ceea ce i-a pus pe gânduri pe prietenii celor doi. Acum, fosta iubită a lui Marius Elisei vine cu declarații șocante. Florentina Gheorghe spune că știa că se va ajunge la separarea celor doi, deoarece Marius Elisei s-a căsătorit cu Oana Roman doar pentru faimă.

„Din partea lui nu a fost vorba de dragoste”

„Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a însurat cu Oana doar pentru faimă! Nu cred că Oana Roman a căutat doar distracţia. O femeie când doreşte o familie, mai ales şi un copil, doreşte sa îşi întemeieze o familie şi punct. Doar că, după părerea mea, a ales persoana greşită. Evident că nu mi-aş mai dori o relaţie cu el.

Eu nu aş putea să mă prefac atât de mult. Eu sunt un om foarte sincer, când iubesc, iubesc cu adevărat. Marea lor greşeală este că nu se gândesc la copilaş, dar nici nu poţi să te prefaci la infinit. Poate va fi doar un val şi se vor linişti. Poate de aceea mi-a mai scris în iunie să îl vizitez la Piteşti. Acum fac eu legături. El ştia ca se va despărţi în final”, a declarat Florentina Gheorghe, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×