Florin Salam îl va ajuta în campanie pe primarul Sectorului 5, Daniel Florea. „Regele manelelor” se întoarce în politică

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 16:10
Florin Salam îl va ajuta în campanie pe primarul Sectorului 5, Daniel Florea. „Regele manelelor” se întoarce în politică
Florin Salam îl va ajuta în campanie pe primarul Sectorului 5, Daniel Florea *foto: facebook Florin Salam

Chiar dacă moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ludovic Orban este posibil să treacă, motiv pentru care ar avea loc alegeri anticipate în aceeași zi cu cele locale, cursa pentru primarii PSD se va dovedi în continuare dificilă. Asta chiar și dacă nu se va ajunge la alegeri locale în două tururi.

Drept urmare, mai mulți dintre primarii social-democrați caută să își ia măsuri pentru a ține de fotoliile de primar, iar unul dintre cei mai „proactivi” edili este cel din sectorul 5, Daniel Florea.

Daniel Florea îl ia în campanie pe Florin Salam

Potrivit celor de la cancan.ro, primarul de la sectorul 5 l-a „acontat” de partea sa pe celebrul interpret de manele Florin Salam. Cum popularitatea lui Salam este la cote înalte, Florea i-a oferit acestuia 20.000 de euro să apară în perioada următoare la mai multe concerte organizate de primăria pe care o conduce.

Sursa citată menționează că manelistul ar fi acceptat propunerea lui Florea și urmează să presteze în următoarea perioadă la mai multe concerte care vor fi organizate de Primăria Sectorului 5.

Florin Salam nu ar fi primul artist atras de primarul Daniel Florea, un edil care este totuși puternic contestat de către localnici. În urmă cu doi ani, Dan Bittman a fost criticat pentru faptul că în timpul unui eveniment finanțat de primăria Sectorului 5 l-ar fi lăudat fără perdea pe Florea, fapt ce a picat rău fanilor săi.

Florin Salam nu ar fi la prima dedicație pentru politicieni. Maneaua cu care l-a ajutat pe Băsescu

Nici pentru Florin Salam nu ar fi o premieră faptul că ar ajuta un politician în campanie. Artistul a făcut senzație în 2009 cu o manea dedicată președintelui Traian Băsescu în campania în care acesta încerca să câștige un nou mandat.

„Hai Băsescu la putere, scapă țara de belele, de șmecheri și mafioți, pune-i la respect pe toți”, refrenul melodiei interpretate de Florin Salam, alături de Roxana Prințesa Ardealului, a fost apreciat chiar și de cei care nu sunt fanii lui Băsescu.

Și „rivalul” lui Florin Salam, Nicolae Guță, a încercat să se bage pe această branșă, dar dedicația lui pentru PSD-ul lui Liviu Dragnea, înainte de alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, nu a fost primită prea bine de către români.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×