Florin Piersic, la masă cu Cristian Pomohaci. Videoclipul care a devenit viral. Ce fac cei doi

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/08/2019, 15:35
Florin Piersic, la masă cu Cristian Pomohaci. Videoclipul care a devenit viral. Ce fac cei doi
Florin Piersic și Cristian Pomohaci, împreună. Sursa foto: Youtube

Florin Piersic și cântărețul de muzică populară Cristian Pomohaci sunt protagoniștii celui mai nou videoclip devenit viral în România. Actorul stă la masă cu fostul preot, ex-comunicat după acuzațiile de pedofilie care i s-au adus în urmă cu aproximativ 2 ani. Cei doi par a se înțelege foarte bine și le trimit salutări și bezele oamenilor.

Florin Piersic, prieten cu Cristian Pomohaci

„No, zâceți ceva acuma! Hai, salutați publicul! Și pe tăți care vă iubesc”, îi spune Cristian Pomohaci lui Florin Piersic, care începe imediat să vorbească. Clipul face deja furori pe Facebook, unde a strâns în câteva ore peste 80.000 de vizualizări și peste 6.000 de comentarii.

Cristian Pomohaci a fost implicat într-un scandal care a zguduit din temelii Biserica Ortodoxă. Cântărețul ex-preot a fost acuzat de pedofilie, după ce în presă au apărut înregistrări în care acesta vorbește neobișnuit de frumos cu un tânăr cu care ar fi întreținut relații sexuale contracost.

Pomohaci a fost caterisit în octombrie 2017

În octombrie 2017, Pomohaci a fost caterisit, iar din acel moment preotul nu mai poate oficia slujbe în biserică. În luna februarie a anului 2019, dosarul său, ajuns la Parchetul General, s-a prescris, întrucât faptele de care a fost acuzat s-au petrecut în urmă cu mai bine de 10 ani. În videoclipul care i-a stricat definitiv imaginea lui Pomohaci, de 22 de minute, acesta încearcă să convingă un tânăr de 17 ani să întrețină raporturi sexuale cu el.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×