Florin Petrescu, acuzat pentru trafic de influență. Interpretul lui Axinte din Vacanța Mare, denunțat de managerul spitalului Malaxa

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 13:37
Florin Petrescu, acuzat pentru trafic de influență. Interpretul lui Axinte din Vacanța Mare, denunțat de managerul spitalului Malaxa
Actorul Florin Petrescu acuzat pentru trafic de influență într-un dosar care datează de 8 ani. Sursa foto: captură video Youtube

Florin Petrescu cunoscut ca și „Axinte” din serialul „Vacanța Mare” a fost chemat la sediul Direcției Naționale Anticorupție unde i s-a adus la cunoștință că este acuzat pentru trafic de influență într-un dosar care datează de acum 8 ani.

Actorul Florin Petrescu, inculpat pentru trafic de influență

Renumitul actor din serialul mult iubit „Vacanța Mare”, Florin Petrescu, este suspect într-un dosar vechi fiind chemat în cursul zilei de miercuri, 19 februarie, la sediul DNA unde a fost înștiințat că este acuzat pentru trafic de influență.

Dan Diaconescu, patronul postului de televiziune OTV și Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa sunt de asemenea anchetați de procurori, dar în calitate de martori. Axinte din Vacanța Mare susține că doar le-a făcut cunoștință celor doi, neavând nicio legătură cu dosarul în care este acuzat.

„Am vrut să ajut pe cineva. A zis: `Ești prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai zică de spitalul nostru!` Și m-am dus la Dan și i-am spus că, uite, nu mai face așa multe probleme că Secureanu…”, a spus Florin Petrescu când a apărut la sediul DNA, relatează antena3.ro.

Axinte susține că nu are nici legătură cu acest caz

„Și a spus, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul. Și eu i-am pus în legătură și asta a fost. Nu știu suma, ei au vorbit între ei, au făcut facturi”, a mai completat actorul, potrivit sursei menționate.

Managerul spitalului Malaxa Florin Secureanu este persoana care l-a denunțat pe actor pentru trafic de influență. Medicul le-a spus procurorilor că Florin Petrescu a pretins suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu OTV, în timp ce actorul susține că a fost doar omul de legătură între Diaconescuu și Secureanu.

Apărătorul celebrului actor a declarat că Florin Petrescu a luat la cunoștință despre schimbarea procurorului de caz. De asemenea, avocatul lui Axinte a mai menționat că deocamdată actorul este suspect și rămâne să se prezinte ori de câte ori este chemat la DNA.

Ne-au adus la cunoştinţă schimbarea organului de urmărire penală. (…) Din punctul nostru de vedere, ca apărători, ar fi trebuit să se termine (dosarul – n.r.) de acum 8 ani de zile.

Este munca organului de urmărire penală, noi nu putem decât să ajungem să ne prezentăm ori de câte ori suntem chemaţi. (…) Deocamdată este suspect. (…) Sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu”, a declarat apărătorul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×