Florin Pastramă, mesaj surprinzător pentru Raluca Podea: “Îi mulțumesc”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
19/06/2019, 21:19
Florin Pastramă, mesaj surprinzător pentru Raluca Podea: “Îi mulțumesc”
Florin Pastramă, mesaj pentru fosta iubită, Raluca Podea. Sursa foto:spynews.ro

Au trecut deja câteva săptămâni de la căsătoria cu Brigitte Sfăt, dar Florin Pastramă pare a fi cu gândul tot la fosta iubită, Raluca Podea. Mai mult decât atât, chiar dacă cei doi nu s-au despărțit în condiții tocmai bune, cunoscutul om de afaceri face un pas important spre a îngropa securea războiului cu fosta parteneră de viaţă.

Ce mesaj îi transmite Florin Pastramă fostei sale iubite

Cel puțin așa reiese din mesajul transmis recent fostei sale iubite, pe care a abandonat-o în urmă cu ceva timp, deși îi promisese că o va duce în fața altarului. Deși separarea s-a produs cu mare scandal, iată că acum Pastramă pare dispus să facă pace cu Raluca Podea.

Vreau să-i mulţumesc Ralucăi Podea pentru viaţa pe care am avut-o. Dar nu era normal să vină să spună anumite lucruri. Pe mine nu m-a căutat, am înţeles că a căutat-o pe Brigitte” , a declarat Florin Pastramă , conform cancan.ro. 

Florin Pastramă, alături de fosta iubită, Raluca Podea
Florin Pastramă, alături de fosta iubită, Raluca Podea

Reacția dură a Ralucăi Podea, după scenele intime dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt

Ruptura definitivă dintre Florin Pastramă și Raluca Podea s-a produs odată cu show-ul Ferma, la care omul de afaceri a participat, alături de Brigitte Sfăt. La vederea scenelor pline de tandrețe dintre iubitul său și fosta soție a lui Ilie Năstase, frumoasa blondă a decis să pună punct relației având inclusiv o reacție extrem de dură.

Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat” , spunea Raluca, într-un interviu acordat la vremea respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×