Florin Pastramă, intervenție estetică, după Ferma de la PRO TV! Brigitte Sfăt i-a fost alături

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/04/2019, 13:50
Florin Pastramă, intervenție estetică, după Ferma de la PRO TV! Brigitte Sfăt i-a fost alături GALERIE FOTO
Florin Pastramă, intervenție estetică, după Ferma de la PRO TV!

Florin Pastramă a ajuns în lumina reflectoarelor datorită iubitelor sale celebre, printre care fosta logodnică Raluca Podea și actuala Brigitte Sfăt. Iar, cum acum a ajuns în ochii presei, fiind partenerul fostei soții a lui Ilie Năstase, se îngrijește mai mult ca niciodată de aspectul său fizic.

Florin Pastramă și-a făcut o intervenție estetică

Pe lângă îmbrăcămintea care trebuie să fie de la cea mai bună firmă, acesta a decis să facă ceva și cu podoaba sa capilară. Mai exact, afaceristul a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru un implant de păr, potrivit cancan.ro. Zilele trecute, Pastramă a fost fotografiat în zona de nord a Capitalei, unde bărbatul a mers împreună cu Brigitte la o clinică estetică.

Florin a fost surprins fiind îmbrăcat lejer, purtând ochelari de soare și o bentiță pe cap, părăsind unitatea medicală cu zâmbetul pe buze, mulțumit că intervenția a fost un succes. Cei doi s-au urcat în bolidul Brigitte Sfăt și s-au îndreptat spre o vilă din zona Caramfil.

Florin Pastramă, intervenție estetică, după Ferma de la PRO TV! Brigitte Sfăt i-a fost alături
Brigitte Sfăt i-a fost alături

Brigitte și Pastramă, dragoste până la cer și înapoi

Cuplul format spontan în Fermă pare că este destul de închegat. De altfel, Brigtte nu se sfiește să-și arate dragostea pe diferite rețele de socializare. Recent, de Florii, femeia de afaceri a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram pentru omul pe care îl iubește nespus în acest moment.

„La mulți ani, Florin! Viața mea s-a schimbat în momentul în care m-ai făcut să îmi deschid din nou sufletul! Ești parte din mine”, a scris vedeta. Chiar dacă în jur pare că totul este roz, cea care a rămas cu un gust amar în urma celor întâmplate în show-ul de la Pro TV a fost Raluca Podea. Blondina s-a declarat total dezamăgită de desturile celui care urma să îi devină soț, afirmând chiar că regretă acest episod din viața ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×