Florin Pastrama, rupt cu bătaia în centrul Bucureștiului. Are răni serioase la cap. Detalii de ultimă oră despre starea lui. VIDEO + FOTO

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 16:02
Florin Pastrama, rupt cu bătaia în centrul Bucureștiului. Are răni serioase la cap. Detalii de ultimă oră despre starea lui. VIDEO + FOTO
Florin Pastramă, bătut în plină stradă. Sursa foto: viva.ro

Clipe cumplite pentru Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte a fost bătut cu bestialitate în plină stradă și, după cum se poate observa în imaginile surprinse la scurt timp după incidentul petrecut luni dimineață, s-a ales cu răni destul de grave, având capul bandajat în zona frunții, dar și leziuni la nivelul piciorului drept.

Florin Pastramă, bătut crunt în urma unui conflict

Potrivit informațiilor transmise de spynews.ro, fostul om de afaceri ar fi fost implicat într-un conflict produs în zona Fundeni din Capitală. Alături i-a stat în permanență  partenera sa de viață, cei doi fiind ulterior surprinși în timp ce discutau, vizibil afectați și speriați de momentele prin care au trecut. În jurul lor au putut fi observați mai mulți polițiști, dar și persoane care se plimbau agitate dintr-o parte în alta.

VEZI VIDEO cu FLORIN PASTRAMĂ după BĂTAIE

Recent, soțul lui Brigitte a sărbătorit un nou succes în lumea afacerilor. Mai concret, Pastramă a demarat lucrările pentru realizarea unuia dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale, minicartierul cu vile din Ștefănești. După ce a întâlnit-o pe actuala sa soție, cei doi și-au unit forțele, hotărâți să dea lovitura pe piața imobiliarelor.

Florin Pastramă, vizibil șifonat după bătaia încasată. Sursa foto: spynews.ro
Florin Pastramă, vizibil șifonat după bătaia încasată. Sursa foto: spynews.ro

Raluca Podea a impresionat la Masterchef

În altă ordine de idei, nici Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, nu se lasă mai prejos când vine vorba de a avea succes pe plan profesional. Frumoasa blondină impresionează în noul sezon al emisiunii Masterchef și reușește de fiecare dată să-i cucerească pe cei trei jurați cu preparatele sale. În plus, pasiunea pentr gătit a făcut-o să uite definitiv de omul de afaceri care a părăsit-o la începutul acestui an pentru a-și uni destinele cu o altă femeie.

Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El (n. red. este vorba despre Florin Pastramă)a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură”, a povestit Raluca Podea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×