Florin Călinescu o ironizează pe Viorica Dăncilă: „Își va deschide coafor la Cotroceni”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 21:52
Florin Călinescu o ironizează pe Viorica Dăncilă: „Își va deschide coafor la Cotroceni”
Florin Călinescu râde de Viorica Dăncilă. Sursa foto: PRO TV

Liderul Partidului Verde, Florin Călinescu, care a reintrat recent în politică, a comentat desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la alegerile prezidențiale din acest an. Actorul a ironizat-o pe doamna premier și a spus într-o intervenție telefonică la B1 TV că președintele PSD își va deschide coafor la Cotroceni.

Florin Călinescu, despre Viorica Dăncilă: „Povestea nu are legătură cu doamna, ci cu Liviu Dragnea”

„M-ați binedispus, m-ați făcut să râd… Își va deschide coafor la Cotroceni. Întrece orice limită a imaginației. Era un serial când eram eu mai tânăr, Zona crepusculară… Se spunea să nu umbli la butoane, că e un anunț din zona aceea. Cam așa și cu această candidatură a doamnei Dăncilă”, a declarat Călinescu la B1 TV.

„Povestea nu are legătură cu doamna Dăncilă, ci cu Liviu Dragnea. Tot ce se întâmplă acum este o consecință a ceea ce a creat el. A promovat, cultivat oameni de o anumită înălțime culturală”, a mai spus umoristul în emisiunea „Bună, România”.

Viorica Dăncilă va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD. Sursa foto: libertatea.ro

Cum stau partidele acum în sondaje

Viorica Dăncilă a fost desemnată astăzi candidata Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2014. Candidatura premierului este văzută cu ochi critici. Există foarte mulți analiști politici care cred că PSD nu va prinde turul al doilea la alegerile din acest an, iar un prim semnal că românii și-au schimbat preferințele a fost votul din 26 mai, de la europarlamentare.

În urma anumitor sondaje care au circulat zilele acestea, ultimul chiar astăzi în interiorul Comitetului Executiv al partidului, formațiunea de stânga se află în continuare pe locul 3, în coada USR-PLUS. PSD ar avea acum 26%, depășit de Alianța 2020 cu 28%. Pe primul loc este PNL cu 31%, conform unui sondaj realizat de sociologul Marius Pieleanu.

Primul tur al alegerilor va avea loc pe 10 noiembrie 2019, iar până acum s-au înscris în cursă Claudiu Crăciun de la DEMOS, Viorica Dăncilă de la PSD, Dan Barna din partea Alianței USR-PLUS și Klaus Iohannis susținut de PNL, printre cei mai cunoscuți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×