Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele. Cum a învins vedeta PRO TV boala

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 18:40
Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele. Cum a învins vedeta PRO TV boala GALERIE FOTO
Florin Călinescu, juratul de la Românii au Talent, a fost diagnosticat cu cancer de piele!

Cunoscutul Florin Călinescu s-a confruntat cu o afecțiune a pielii. Cu toate că de cele mai multe ori este văzut ca fiind un om glumeț și foarte zâmbitor, viața i-a dăruit destule probleme. Actorul a apărut la televizor și a continuat să fie extrem de activ, chiar dacă avea cancer de piele.

Vedeta a povestit despre cele mai triste întâmplări din viața lui. Acesta a mărturisit că tumora descoperită  a fost localizată în jurul nasului. Înițial, artistul nu a dat atenție, dar bubița pe care o credea acesta inofensivă, a început să ia proporții. În ultima fază, a început să ulcereze, părând că nu mai este cale de vindecare.

Florin Călinescu a continuat să apară la TV și după diagnosticul cu cancer de piele!

Vedeta de la PRO TV a descoperit că are cancer de piele la clinica dr. Mihaela Leventer. După diagnostic, acesta a suferit o intervenție chirurgicală prin microchirurgia Mohs. „Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a declarat juratul emisiunii Românii au Talent.

Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele
Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer de piele

“Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a specificat doctorul Mihaela Leventer, dermatologul care l-a tratat pe Florin Călinescu. În urma operației înfăptuite pentru a extirpa tumora în cauză, Florin Călinescu a rămas cu un mic semn la nivelul nasului. Aceasta a fost corectată cu ajutorul laserului, pentur a nu fi inestetic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×