Florin Călinescu, dezvăluiri explozive din culisele Românii au talent. Ce relație are, de fapt, cu Andra

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/02/2020, 12:18
Florin Călinescu, dezvăluiri explozive din culisele Românii au talent. Ce relație are, de fapt, cu Andra
Florin Călinescu, dezvăluiri explozive din culisele Românii au talent. Sursa foto: protv.ro

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri explozive din emisiunea în care este jurat de cinci ani, „Românii au talent”. Acesta s-a referit la contrele pe care le-a avut cu Mihai Petre de-a lungul emisiunilor şi a spus că între ei nu pot exista, întrucît dansatorul profesionist din juriul emisiunii ar rămâne lat.

Florin Călinescu, dezvăluiri explozive din culisele Românii au talent

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri explozive din emisiunea în care este jurat de cinci ani, „Românii au talent„, scrie viva.ro. Acesta s-a referit la controle pe care le-a avut cu Mihai Petre de-a lungul emisiunilor şi a spus că între ei nu pot exista, întrucît dansatorul profesionist din juriul emisiunii ar rămâne lat. Bineînţeles, omul de televiziune renumit pentru umorul său a glumit în declaraţii.

Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal.

Florin Călinescu spune despre Andra că este o persoană între trei bărbaţi

Mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă?. E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime„, a declarat Florin Călinescu.

Florin Călinescu s-a referit şi la contrele care intervin câteodată şi cu ceilalţi juraţi de la „Românii au talent”, bunăoară cu Andra.

Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai aplică.

În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu cred că mai este cazul„, a mai spus Florin Călinescu.

Omul de televiziune a spus de Pro TV că este ca şi casa lui. „Sunt în această instituție din prima zi, din primul minut, în mod evident, în afară de Meteo și Știri am făcut de toate.

Pentru mine este ca și cum nu aș veni la serviciu sau la o datorie, vin acasă! Se mai schimbă zugrăveala, o fereastră, o ușă, dar cu mici pauze, bine-venite, în acești 25 de ani, am venit acasă”, a povestit Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×