Florin Călinescu, cerut în căsătorie la Românii au talent de Anna Senger. Cum a reacţionat juratul

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/05/2019, 21:20
Florin Călinescu, cerut în căsătorie la Românii au talent de Anna Senger. Cum a reacţionat juratul GALERIE FOTO
Anna Senger a cântat cu capul în jos la Românii au talent. Sursa foto: Captură PRO TV

Între Florin Călinescu și Anna Senger s-a născut o emoție încă de la prima apariție e evreicei la Românii au talent. Această legătură dintre concurentă și juratul-actor a devenit și mai puternică în semifinala care a avut loc astăzi, 17 mai. Cântăreața care a cântat la pian cu capul în jos și-a declarat simpatia și respectul față de Călinescu.

Florin Călinescu și Anna Senger, flirt în văzul tuturor

Nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și i-a mărturisit că este profund cucerit de felul ei de a fi, de modul în care înțelege arta și mai ales cum alege să o transmită celorlalți. La un moment dat, în culise, înainte să intre pe scenă, Anna a întrebat, în glumă, dacă juratul este cumva căsătorit, dar apoi a recunoscut că era doar o poantă și a arătat inelul de pe deget, semn că își iubește foarte mult soțul, care este pe jumătate român și el.

Anna Senger a avut un număr uluitor la Românii au talent. Ea cântat la pian cu capul în jos, iar la final l-a cerut pe Florin Călinescu în căsătorie. „Minunat, excepţional, am câteva comentarii, dar o să le rezolvăm în privat”, a spus Florin Călinescu. „E deja fascinat de tine, pentru că mâinile tale merg aşa bine pe pian. Eşti uimitoare şi l-ai uimit””, a spus Mihai Petre.

Artista l-a cucerit definitiv pe Florin Călinescu. Sursa foto: Captură PRO TV

Și Andreea Tucaliuc i-a impresionat pe jurați

În semifinala de astăzi, 17 mai, participă 12 concurenți. Doar cinci dintre ei, 4 aleși de public și unul de către jurați, va ajunge în marea finală a concursului care se va desfășura în direct pe 31 mai 2019. Un alt moment care a impresionat a fost cel al contorsionistei de 14 ani, Andreea Tucaliuc.

Aceasta i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru jurați, iar Florin Călinescu i-a spus că nu înțelege cu ce se mănâncă spectacolul ei pentru că este mult prea spectaculos, așa că, la final, nu a făcut decât să o aplaude pe gimnastă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×