Florin Busuioc va fi operat din nou! Externarea a fost amânată după intervenţia chirurgicală. Care e starea actorului

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 08:39
Florin Busuioc va fi operat din nou! Externarea a fost amânată după intervenţia chirurgicală. Care e starea actorului

Florin Busuioc va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale. Iniţial, medicii voiau să-l externeze pe „Busu”, care ar fi urmat să revină în câteva săptămâni în spital pentru montarea unui nou stent, însă familia vedetei Pro TV a luat decizia de a fi operat acum.

Florin Busuioc se simte bine de câteva zile, nu are nevoie de ajutor pentru a se deplasa şi se gândea la plecarea acasă, când după mai multe discuţii s-a luat decizia de a se face intervenţia chirurgicală acum, înainte de sărbătorile de iarnă, pentru a grăbi recuperarea actorului, care îşi va petrece astfel Crăciunul în sânul familiei.

Florin Busuioc va fi operat din nou

”Nu mai este cazul să rămână în spital. S-a luat decizia ca pacientul să fie lăsat să plece, cu condiţia de a nu mai face efort în următoarele săptămâni”, spuneau apropiaţii lui Florin Busuioc în urmă cu doar câteva zile, înainte de a se lua decizia ca artistul să fie operat acum.

Intervenţia chirurgicală urmează să aibă loc la începtul săptămânii viitoare, luni sau marţi, apoi „Busu” va merge acasă după ce se va recupera în zilele care vor urma. Florin Busuioc va mai rămâne astfel internat pentru câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, după ce s-a luat decizia montării unui al doilea stent, procedură care va avea loc în scurt timp.

Actorul se simte foarte bine acum şi îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat pe scena din Craiova, acolo unde a făcut un infarct în timp ce susţinea un spectacol. Se întâmpla pe 6 noiembrie, iar Busuioc a primit primele îngrijiri medicale chiar pe scenă, de la un bărbat care a primit indicaţii prin telefon de la echipajul SMURD. Acesta a fost apoi transportat cu elicopterul la Bucureşti şi suspus unei intervenţii chirurgicale prin care i s-a montant primul stent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×