Florin Busuioc va fi externat! Decizia de ultimă oră a medicilor şi sfaturile pentru vedeta Pro

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
17/11/2018, 11:20
Florin Busuioc va fi externat! Decizia de ultimă oră a medicilor şi sfaturile pentru vedeta Pro

Florin Busuioc va fi externat astăzi, spun apropiaţii vedetei de la Pro TV, după ce a suferit un infarct la Craiova. A fost o adevărată cursă pentru viaţa îndrăgitului „Busu”, care a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Bucureşti, supus unei intervenţii chirurgicale şi apoi ţinut pentru câteva zile la Terapie Intensivă.

După ce a fost mutat în salon şi a început să primească vizite, starea lui „Busu” s-a îmbunătăţit, iar medicii au decis că este momentul potrivit ca acesta să meargă acasă. ”Nu mai este cazul să rămână în spital. S-a luat decizia ca pacientul să fie lăsat să plece, cu condiţia de a nu mai face efort în următoarele săptămâni”, au declarat apropiaţii.

Florin Busuioc va fi externat

Chiar dacă va părăsi spitalul, Florin Busuioc va fi ţinut sub observaţie în continuare, iar stilul său de viaţă va fi schimbat drastic, fiind obligat de medici să renunţe la viciul fumatului şi să nu consume alcool: ”El va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, au spus cei din jurul lui „Busu”.

Florin Busuioc va merge acasă la aproape două săptămâni de când a suferit un infarct de miocard la Craiova, în timp ce susţinea un spectacol. A primit imediat primul ajutor, iar sorţii au lucrat în favoarea sa. A fost încurajat de toţi prietenii şi colegii din Pro TV, precum Andra, Cătălin Măruţă sau Andreea Esca. În acelaşi timp, fanii din toată ţara s-au rugat pentru sănătatea lui Florin Busuioc.

„Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris sora lui Florin Busuioc pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×