Florin Busuioc știa din 1997 că va face un infarct la vârsta de 56 de ani: „Vă jur că mi-a spus atunci și am ținut minte” – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/08/2019, 19:31
Florin Busuioc știa din 1997 că va face un infarct la vârsta de 56 de ani: „Vă jur că mi-a spus atunci și am ținut minte” – VIDEO
Florin Busuioc a fost avertizat în 1997 că va păți ceva grav. Sursa foto: Youtube George Buhnici

Actorul Florin Busuioc a dezvăluit într-un interviu pentru jurnalistul George Buhnici că în anul 1997, o fată de la Buftea i-a spus că va trece printr-o cumpănă uriașă la vârsta de 56 de ani. Prezentatorul buletinului meteo de la PRO TV a spus că a ținut mereu minte acea clarviziune pe care a avut-o respectiva tânără, care poate confirma, căci trăiește și în ziua de azi.

Florin Busuioc, avertizat în 1997 că va păți ceva grav

Busuioc a vorbit și despre cea mai mare vină pe care o simte, față de familia de la Arad pe care a abandonat-o. Acesta a reiterat ce a spus recent, și anume că nu regretă că și-a abandonat familia, dar se simte extrem de vinovat. Actorul a spus că dacă nu pleca atunci, nu ar fi avut cariera de care se bucură astăzi.

„În 1997 o fată de la Buftea mi-a ghicit în palmă. Mi-a spus că o să am o cumpănă majoră la 56 de ani. Și eu am ținut minte și m-am ferit să trec prin vârsta de 56 de ani și am avut grijă cumva să nu mi se întâmple ceva. Mi-am revenit, în ciuda ziarelor care scriu că am murit, că am fost dat afară de la PRO TV. Ca să știe lumea, am avut un infarct la un spectacol de la Craiova, am căzut, pur și simplu, am făcut infarct”, uimește Florin Busuioc.

Îi pare rău că și-a abandonat familia

„Eu am făcut o mitocănie la un moment dat. Am plecat la Arad, de la Arad la București și nu am mai avut treabă cu familia aceea. Am fost vinovat. E clar că am fost vinovat. Mă simt în continuare vinovat. Nu regret că am plecat pentru că altfel drumul meu ar fi fost cu totul altul. Destinația, dacă e și un vis, nu poți să renunți la asta, e complicat”, a mai spus Busu.

Actorul a mai declarat că în urma experienței medicale prin care a trecut s-a mai maturizat puțin și că acum e parcă mai stăpân pe sine. A mai spus că nu mai fumează deloc, lucru la care s-a gândit de mai multă vreme, acesta fiind obiceiul pe care l-a schimbat după ce a văzut moartea cu ochii.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×