Florin Busuioc, sfat pentru generațiile de azi: „Starea de nefericire e păcătoasă”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
11/01/2019, 18:45
Florin Busuioc, sfat pentru generațiile de azi: „Starea de nefericire e păcătoasă” GALERIE FOTO
Care este sfatul lui Florin Busuioc pentru generaţiile din ziua de azi

Florin Busuioc a trecut printr-o încercare teribilă, atunci când a suferit un infarct, în timp ce se afla pe scena unui teatru din Craiova. A avut noroc şi a fost resuscitat în timp util de un medic din sală, iar acum acesta le dă un sfat generaţiilor din ziua de astăzi despre cum să treacă peste stările negative, de nefericire.

”Generațiile de astăzi nu au orizonturi, e o ceață totală. Starea de nefericire e foarte păcătoasă, nu vă ajută deloc. Încercați să treceți peste ea, constituiți grupuri, singuri nu puteti trece, dar în grup se poate, mai ales în online. Asta e soluția viitorului: grupurile!”, a declarat Florin Busuioc, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Florin Busuioc, sfat pentru generațiile de azi

Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a mai vorbit despre problemele pe care le-a avut după infarct: „Mi-am pus dorinţa să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează şi nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talaşman (n.r. actor, coleg de scenă cu Florin Busuioc) este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat şi îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele, după aceea pot să vorbesc şi despre teatru şi despre revenirea dimineaţa la ştiri. Deocamdată am revenit seara“, a dezvăluit Florin Busuioc, cel care a revenit la Meteo de puţin timp.

Florin Busuioc, pe canapeaua lui Cătălin Măruţă
Florin Busuioc, pe canapeaua lui Cătălin Măruţă

Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze şi să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aş fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, a declarat Florin Busuioc.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×