Florin Busuioc își amintește ce s-a întâmplat în ziua infarctului. Actorul nu mai e dependent de aparate

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/11/2018, 14:05
Florin Busuioc își amintește ce s-a întâmplat în ziua infarctului. Actorul nu mai e dependent de aparate
Florin Busuioc își amintește ce s-a întâmplat în ziua infarctului. Actorul nu mai e dependent de aparate

Îndrăgitul prezentator meteo își amintește ce s-a întâmplat în ziua infarctului. Florin Bucuioc nu mai este dependent de aparate și se poate mișca prin rezerva în care este internat. Vești bune pentru fanii lui Busu, deoarece îndrăgitul prezentator va putea fi externat curând.

În câteva zile, Florin Busuioc va fi externat de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, potrivit  unor surse medicale, care au declarat pentru Mediafax. Prezentatorul meteo va mai fi supus unei intervenții de montare a unui al doilea stent, potrivit Mediafax. Procedura va avea loc săptămâna viitoare.

Florin Busuioc nu mai este dependent de aparate! Își amințește de ziua infarctului

Florin Busuioc se simte din ce în ce mai bine! Îndrăgitul prezentator și actor își amintește de ziua infarctului și se poate plimba prin rezerva în care se află internat. Busu urmează să aibă o a doua intervenție de montare a unui stent
Florin Busuioc se simte din ce în ce mai bine! Îndrăgitul prezentator și actor își amintește de ziua infarctului și se poate plimba prin rezerva în care se află internat. Busu urmează să aibă o a doua intervenție de montare a unui stent.

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct în data de 6 noiembrie. Acesta se afla la Craiova pentru a susține un spectacol la „Filarmonica Oltenia”, când a început să acuze dureri în zona inimii. Busu a ajuns de urgență pe masa de operație, iar medicul rezident Eugen Țieranu i-a salvat viața îndrăgitului prezentator meteo.

După ce a fost stabilizat, Florin Busuioc a fost transportat la București cu un elicopter SMURD. „În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”, a spus Cristiana Geormăneanu.

Busu este stabil! Actorul nu mai are nevoie de aparate pentru a-i susține semnele vitale. Acesta este lucid și își amintește de seara fatidică. Busuioc se poate mișca, iar medicii urmează să-i monteze cel de-al doilea stent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×