Florentina Fântânaru, despre drama vieții sale. Prezentatoarea și-a îngropat soțul chiar de ziua ei

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 17:32
Florentina Fântânaru, despre drama vieții sale. Prezentatoarea și-a îngropat soțul chiar de ziua ei
Florentina Fântânaru și-a îngropat soțul chiar de ziua sa de naștere. Sursa foto: tvmagia.ro

Florentina Fântânaru, prezentatoarea emisiunii „De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, a trecut printr-o dramă în urmă cu câțiva ani. Realizatoarea TV și-a înmormântat soțul chiar de ziua sa de naștere.

Prezentatoarea TV Florentina Fântânaru, momente cumplite de ziua sa de naștere

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai îndrăgite și calde prezentatoare TV, dar puțini știu că aceasta a trecut printr-o dramă în urmă cu mulți ani. Cunoscuta realizatoare a emisiunii „De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, și-a pierdut soțul cu doar două zile înainte de ziua sa de naștere.

Din păcate, vedeta a fost nevoită să-și îngroape soțul în ziua în care prietenii îi trimiteau urări și mesaje pentru ziua sa de naștere. Puțină lume a știut că Florentina Fântânaru se afla la capelă și își veghea soțul decedat.

Copilul prezentatoarei TV, Dragoș, a fost afectat de moartea tatălui

Cancerul de plămâni a fost nemilos pentru soțul vedetei, iar moartea sa neașteptată a lăsat în urmă un băiețel de numai 4 ani. Copilul a rămas marcat de moartea părintelui său și a trecut prin momente dureroase.

„Am avut o emisiune seara, târziu de tot. Am terminat-o pe la ora 23.00 și am ajuns acasă destul de târziu. Dragoș o întrebase pe bunica lui: Mami a plecat și ea la Doamne Doamne de nu mai vine acasă?

Au fost momente foarte intense, foarte dure puse în cuvinte. Tranșante. Scoase din sufletul unui copil atât de mic”, a declarat Florentina Fântânaru într-un interviu, scrie kfetele.ro.

Florentina Fântânaru iubește din nou. Cum a reacționat fiul prezentatoarei

Florentina Fântânaru a reușit să-și refacă viața sentimentală după foarte mulți ani. Vedeta s-a gândit foarte mult cum va reacționa fiul ei, Dragoș, în momentul în care îi va spune despre relație, dar totul a decurs bine.

Fiul Florentinei s-a împrietenit cu partenerul ei de viață și îi place foarte mult ideea de a sta în preajma adulților bărbați.

„Întâlnirea a fost pentru mine foarte emoționantă, pentru că mă gândeam: oare cum o să reacționeze? Era foarte important cum o să-i placă lui, pentru că e normal să te gândești: oare o să se împace, nu o să se împace, o să se placă, nu o să se placă?  Dar s-au plăcut.

Dragoș a fost foarte curios, normal, și ușor ușor s-au cunoscut și s-au împrietenit. El fiind băiat, are tot timpul dorința de a sta în preajma adulților bărbați, își dorește asta și e foarte important pentru un băiat”, a spus vedeta, potrivit ciao.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×