Flick are în plan să se însoare în 2019. Cine este logodnica misterioasă a domnului Rimă

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/05/2019, 14:11
Flick are în plan să se însoare în 2019. Cine este logodnica misterioasă a domnului Rimă
Flick, zis și domnul Rimă, vrea să se însoare și să aibîă și un copil. Sursa foto: Captură Youtube

Flick are gânduri mari pentru acest an. Omul cu rima de la Radio Zu este decis să se așeze la casa lui. Acesta a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre partenera cu care vrea să se însoare, dar și despre copil. Poetul și omul de radio spune că are în plan nunta anul acesta mizând și pe faptul că suntem în 2019, iar 19 este pentru el numărul norocos.

Flick face nuntă în 2019, dar oferă puține detalii despre misterioasa logodnică

Flick (Filcea Sebastian Andrei pe numele său real) își dorește din tot sufletul să aibă un copil, dar nu își imaginează să lase copilul doar în grija mamei. Mai mult, personajul care îi face pe români să râdă cu rimele sale se consideră extrem de responsabil când vine vorba despre familie și este complet diferit de personajul pe care l-a creat pentru public.

Flick nu a dorit să dea foarte multe detalii despre cine ar fi logodnica lui, însă, cu siguranță, femeia care i-ar fi cucerit inima este frumoasă cu totul. De altfel, chiar el a declarat în cadrul interviului de la Antena Stars că nu are un tipar de femeie și că, pentru el, o femeie trebuie să aibă ceva special, să nu fie frumoasă doar fizic, ci și în interior.

Flick nu vrea să ofere detalii despre aleasa inimii sale. Sursa foto: spynews.ro

Flick: Am cunoscut fete pe Internet

„Viaţa mea sentimentală este… nici nu ştiu cum este. Nici disponibil nu pot să zic că sunt, dar nici nu pot să zic că sunt un om liber. Am avut şi relaţii serioase, de cinci, şase, şapte ani, dar şi relaţii pasagere aşa de o lună, două. Nu pot să zic că am un tipar de femeie.

Pentru mine femeia trebuie să fie frumoasă cu totul. Nu sunt atent doar la un anumit aspect. Am cunoscut fete pe Internet, frumoase, dar când am văzut cum gândesc, nici nu am mai vrut să le cunosc”, a explicat Flick, care a spus că e decis ca anul acesta să devine mire, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×