Flavia Mihăşan, mesaj emoţionant pentru fiul său. Fosta asistentă de la Antena 1 şi-a înduioşat fanii

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/12/2019, 14:18
Flavia Mihăşan, mesaj emoţionant pentru fiul său. Fosta asistentă de la Antena 1 şi-a înduioşat fanii
Flavia Mihăşan, mesaj emoţionant pentru fiul său

Flavia Mihășan, fosta ”vecină” a lui Răzvan și Dani de la emisiunea matinală a Antenei 1, și-a emoționat fanii. Vedeta a postat un mesaj pentru fiul ei, care a împlinit șase luni de zile! Dansatoarea este în al 9-lea cer de când l-a adus pe lume pe micuțul Carol.

Flavia Mihăşan, mesaj emoţionant pentru fiul său, la șase luni de la naștere

„S-au fãcut 6 luni de când bucuria asta de copil a ales sã vinã aici, la noi in vieti. Sunt incã foarte multe momentele in care mã uit la el si nu-mi vine sã cred cât e de minunat”, a scris Flavia pe reţelele de socializare.

Anul 2019 i-a adus Flaviei Mihășan tot ce putea să-și dorească! A născut o minunăție de copil, și-a botezat micuțul și a fost și cerută de soție de iubitul ei, Mihai Moldovan. Încă nu au stabilit data nunții, dar cei doi speră să aibă loc în anul 2020.

Flavia Mihăşan se mărită

„Urmează să facem și nunta. Avem planuri de căsătorie, noi suntem logodiți de câteva luni.  Nunta, cât mai curând, sper. Depinde când reușim să ne setăm să fie totul în regulă, să pregătim totul, am avut botezul și a fost o petrecere foarte mare. Să vedem acum cu nunta cum o să facem, dar vreau să facem asta cât mai curând. Nu avem o dată fixă, trebuie să stabilim, dar cât mai curând”,a declarat Flavia Mihășan pentru cancan.ro.

Chiar dacă multe dintre mămici rămân cu câteva kilograme în plus după ce nasc, Flavia spune că este mai slabă decât era înainte de a rămâne gravidă! „Nu fac nimic în mod special, alăptez, cred că ăsta este secretul, dar fac și sport, mănânc sănătos, în cazul corpului meu a funcționat treaba asta cu alăptarea. Sunt norocoasă, nu am vergeturi, însă în timpul sarcinii am avut grijă de mine, m-am dat cu uleiuri, tot felul de creme, sunt chiar mai slabă ca înainte să rămân însărcinată. Am fost și eu copleșită după naștere, am avut noroc să nu fac depresie postnatală.

Am fost copleșită la început pentru că am încercat să fac totul bine, să fie perfect, și m-am stresat. Sunt nopți nedormite, multe la rând, dar, în rest, totul a fost foarte OK. Bebe nu a avut colici, este un copil tare cuminte de care nu pot să mă desprind, nu pot să stau fără el”, a mai spus Flavia Mihășan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×