Fiul Vioricăi Dăncilă, vacanță de 5 stele în Caraibe, după ce i s-a dublat salariul. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 16:30
Fiul Vioricăi Dăncilă, vacanță de 5 stele în Caraibe, după ce i s-a dublat salariul. FOTO GALERIE FOTO
Fiul premierului Viorica Dancila a plecat intr-o vacanta exotica

Fiul premierului Viorica Dăncilă a fugit de gerul din România într-o vacanță de cinci stele tocmai în Caraibe, mai ales că în România s-a anunțat cod galben de ninsoare! Victor Dăncilă a profitat și de faptul că tocmai ce i-a fost dublat salariul, așa că a plecat peste hotare să se distreze.

Fiul premierului a postat mai multe fotografii din vacanță pe o rețea de socializare, unde au fost admnirate de toți prietenii săi virtuali. Tânărul nu a spus însă în ce locație se află. Din poze, care sunt mai mult decât sugestive, reiese că acesta se află în staţiunea columbiană Cartagena de Indias, aflată la Marea Caraibilor, potrivit wowbiz.ro. Dăncilă a postat şi o fotografie de la piscina exterioară a unui hotel de 5 stele, cu regim all-inclusive, numit Estelar Playa Manzanillo. Preţul mediu al unei camere este de 250 de dolari pe noapte.

Fiul Vioricăi Dăncilă și-a găsit imediat de lucru la stat

Numnirea Vioricăi Dăncilă la conducerea Executivului a coincis cu schimbarea locului de muncă și pentru fiul său, Victor. Aceasta s-a angajat la stat la nici o săptămână de la numirea mamei sale la Palatul Victoria. “Numirea Vioricăi Dăncilă ca premier al României a a adus beneficii importante fiului acesteia, ale cărui venituri au crescut. Venituri, din bani publici. Victor Dăncilă este consilierul lui Ilie Sârbu, care este vicepreședintele Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi. La numai o săptămănă după ce Viorica Dăncilă a devenit premierul României, fiul său a fost angajat la Curtea de Conturi, o instituție a statului cu salarii impresionante, plătite de la buget”, a dezvăluit newsweek.ro.

Fiul Vioricai Dancila s-a angajat la stat, la o saptamana dupa numirea in functie a mamei sale

”Înainte să se angajeze la Curtea de Conturi, fiul premierului câștiga, la o companie privată, aproximativ 800 de euro pe lună. Un angajat al Curții de Conturi pe aceeași poziție ca Dăncilă junior câștigă circa 1.660 euro. Astfel, Victor Dăncilă și-a dublat salariu după ce mama a ajuns premier”, s-a mai scris despre veniturile fiului premierului Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×