Fiul Vioricăi Dăncilă, fără cravată și deschis la cămașă, la evenimentul de la Ateneu! De ce a fost prezent

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/01/2019, 12:18
Fiul Vioricăi Dăncilă, fără cravată și deschis la cămașă, la evenimentul de la Ateneu! De ce a fost prezent GALERIE FOTO
Fiul Vioricăi Dăncilă a venit fără cravată și deschis la cămașă la evenimentul de la Ateneu

Ceremonia de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene a avut loc joi la Ateneul Român, iar la eveniment au luat parte cele mai importante nume din politica românească, dar și de la nivelul UE. Dacă în primul rând al lojei s-au așezat Tăriceanu, Tajani, Dăncilă, Tusk, Iohannis şi Juncker, pe rândul al doilea s-a aflat, printre alții, fiul Vioricăi Dăncilă, care a părut să nu țină cont de importanța momentului și a venit fără cravată și deschis la cămașă.

Rând pe rând, oficialii europeni au luat cuvântul și au vorbit despre realizările României, iar Donald Tusk a amintit chiar și de performanța reușită de Steaua București în 1986, când a câștigat Cupa Campionilor Europeni după ce a învins Barcelona la loviturile de departajare. De asemenea, Jean-Claude Juncker a vorbit despre România și s-a declarat mândru că am semnat tratatul de aderare a României.”

Fiul Vioricăi Dăncilă a venit fără cravată și deschis la cămașă la evenimentul de la Ateneu

Printre cei care au luat loc în lojă la evenimentul de la Ateneu s-a aflat și Victor Dăncilă, fiul premierului Viorica Dăncilă. Acesta a stat în rândul al doilea, unde s-au mai regăsit, printre alții, Emil Constantinescu, Valer Dorneanu și Mihai Busuioc. Victor Dăncilă a avut rezervat un loc special, chiar în spatele președintelui Parlamentului European. Nu este clar de ce fiul primului-ministru a fost prezent printre cele mai importante nume din politica românească și de la nivelul Uniunii Europene, cert este că acesta a părut să nu înțeleagă importanța evenimentului, de vreme ce a venit într-o ținută lejeră, fără cravată și deschis la cămașă.

Fiul Vioricăi Dăncilă, îmbrăcat nepotrivit pentru evenimentul de la Ateneu
Fiul Vioricăi Dăncilă, îmbrăcat nepotrivit pentru evenimentul de la Ateneu

De neînțeles este și decizia Vioricăi Dăncilă de a-și plasa fiul în al doilea rând al lojei, alături de numele grele din Parlamentul European, la evenimentul de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×