Fiul lui Marcel Toader, șocat de semnele primite după moartea tatalui. Ce s-a întâmplat în casa răposatului

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/08/2019, 07:56
Fiul lui Marcel Toader, șocat de semnele primite după moartea tatalui. Ce s-a întâmplat în casa răposatului
Fiul lui Marcel Toader a primit semne de la tatăl său mort. Sursa foto: wowbiz.ro

Se spune că spiritul celui mort mai bântuie locuința până pleacă definitiv la Ceruri, iar experiențe de acest tip au tot fost povestite, mai ales în mediul rural. Fiul lui Marcel Toader a trăit-o pe pielea lui. După moartea rugbistului, băiatul acestuia a trăit o experiență înmărmuritoare, notează ziarul Click.

Semne de la Marcel Toader

A doua zi după înmormântare, Maximilian a avut parte de ceva șocant. Acesta a spus că a primit semne de la el după ce a murit. Mai exact, dintr-un pahar de apă lăsat în casă, dispăruse o bună cantitate de lichid. Conform unor superstiții, sufletele celor decedați mai stau vreme de 40 de zile în casă și în împrejurimile locului în care au trăit, ba chiar se hrănesc cu alimentele lăsate la vedere.

În unele zone din țară chiar se recomandă să lași făină pe farfurie și apă pentru ca mortul să primească ultima cină înainte de a părăsi spațiul în care a locuit. Maximilian a povestit că nu l-a visat încă pe tatăl său, dar a primit câteva semne de la acesta, la scurt timp după ce a fost condus pe ultimul drum.

fiul lui marcel toader
Maximilian și-a condus tatăl pe ultimul drum săptămâna trecută. Sursa foto: libertatea.ro

„Sufletul său a fost acolo”

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo. Noi suntem mai bine acum, la fel și mama, încercăm să acceptăm situația”, a declarat Maximilian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×