Fiul lui Costel Corduneanu, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 14:11
Fiul lui Costel Corduneanu, arestat preventiv pentru trafic de droguri
Fiul lui Costel Corduneanu, Alex, a fost arestat pentru consum și posesie de droguri. Sursa foto: stirilekanald.ro

Clanul Corduneanu pretinde că stăpânește lumea infracțională din zona Modovei, dar în ultima perioadă a primit mai multe lovituri din partea poliției. Fiul lui Costel Cordunenau, Alex,  a fost arestat preventiv pentru consum și trafic de mare risc.

Alex Corduneanu, fiul interlopului Costel Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri

Clanul Corduneanu din Iași se află în război cu clanul Sportivilor din București după ce șeful celor din urmă, Eugen Preda, ar fi incendiat locuința mamei lui Costel Corduneanu. Și incidentele nu se opresc aici. Alex Corduneanu, fiul clanului din Iași a fost internat câteva zile la Spitalul de Psihiatrie Socola, dar ulterior polițiștii au dispus arestarea lui pentru consum și deținere de droguri de mare risc.

Anchetatorii l-au arestat pe fiul interlopului pentru 30 de zile, potrivit unor surse judiciare. Ancheta este în desfășurare și este instrumentată de procurorii DIICOT Iași după ce Alex Corduneanu a fost prins în flagrant având asupra sa droguri periculoase. Procurorii nu au dorit să ofere momentan informații despre arestarea fiului lui Costel Corduneanu.

Cine este Vasile Călin și pentru ce este anchetat

Cel mai recent dosar al clanului Corduneanu a fost deschis în vară pe numele lui Vasile Călin. Bărbatul și-a schimbat numele din Corduneanu în Călin pentru a nu mai fi asociat cu interlopii, dar a ajuns în atenția publică pentru delapidare. Mai exact, Vasile Călin a jucat la aparatele de noroc toți banii pe care-i avea, iar când a rămas falit o angajată, o femeie de 43 de ani, a scos dintr-un aparat 15.000 de lei pe care i-a dat bărbatului. Vasile Călin a pierdut și această sumă, iar cel care a observat lipsa banilor a fost chiar proprietarul sălii de jocuri de noroc.

„După ce a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc, i-a cerut gestionarei bani pentru a continua să joace. Gestionara a scos din aparate 15.000 de lei și i-a dat lui Călin, însă acesta a pierdut toți banii. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru delapidare în care este cercetat Vasile Călin și femeia care era angajată sălii de jocuri”, a precizat o sursă din cadrul anchetei, potrivit bzi.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×