Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 1 an. Mesajul emoționant transmis de artistă. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 15:24
Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 1 an. Mesajul emoționant transmis de artistă. Foto
Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 1 an. Mesajul emoționant transmis de artistă. Sursa foto: Instagram.com

Ziua de 13 mai este una încărcată de veselie și bucurie pentru cuplul Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică Jr. care serbează aniversarea fiului lor Alexandru. Micuțul a împlinit un anișor, ocazie cu care celebra sa mamă a ținut să transmită un mesaj emoționant în mediul online.

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr., împlinește un an

În urmă cu un an cântăreața Lavinia Pîrva devenea mamă pentru prima oară, în timp ce soțul ei, celebrul artist Ștefan Bănică Jr., devenea tată pentru a treia oară. Timpul a trecut, iar astăzi, 13 mai, micuțul Alexandru, fiul celor doi, împlinește frumoasa vârstă de un anișor.

Frumoasa brunetă se poate declara o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, fiind recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are alături de renumitul artist Ștefan Bănică Jr.

Artista a mărturisit că venirea pe lume a băiețelului i-a schimbat viața, iar la aniversarea acestuia a ținut să transmită un mesaj emoționant. De asemenea, fosta componentă a trupei Spicy a postat și o fotografie cu una din mânuțele mici ale fiului ei.

View this post on Instagram

Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat.A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros,iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș,ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou.Ador serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata❤️

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Mesajul transmis de artistă la împlinirea unui an din viața fiului ei

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic.

Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens”, a scris Lavina Pîrva pe pagina de Instagram.

Cântăreața a mai precizat că adoră momentele alături de băiețelului ei Alexandru despre care spune că deja are doi dințișori „de iepuraș”.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este recunoscătoare Universului că a fost aleasă să fie mama micuțului care în această zi a depășit stadiul de bebeluș și a împlinit vârsta de 1 an.

„Ador diminețile în care îmi zâmbești cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.

Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine!

La mulți ani suflet curat și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a completat artista mesajul emoționant de pe rețeaua de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×