Fiul Corneliei Catanga, după ce mama lui a ajuns pe patul de spital: „E legea compensației. Toți o să plătească!”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 16:49
Fiul Corneliei Catanga, după ce mama lui a ajuns pe patul de spital: „E legea compensației. Toți o să plătească!”
Fiul Corneliei Catanga, primele declarații după ce mama lui a ajuns la spital. Sursa foto: spynews.ro

Alex, fiul Corneliei Catanga este foc și pare pe anumite persoane despre care spune că s-au dovedit a fi falși prieteni. Acesta a scris pentru prima oară după ce mama lui a făcut stop cardiac și a ajuns de urgență duminică seara la Spitalul Floreasca, unde se află și acum la Terapie Intensivă, sub supravegherea doctorilor.

Fiul Corneliei Catanga, extrem de înfuriat

Presa a scris că artista ar fi slăbit enorm de mult din cauza dorului de fiul său, Alex, stabilit în Statele Unite ale Americii. Este pentru prima oară când băiatul cântăreței de muzică lăutărească reacționează. Acesta spune că acum, când mama ei este la mare necaz, își dă seama care sunt oamenii adevărați din viața familiei sale și cine este în plus.

Mai mult, a spus că toți vor plăti și că pentru fiecare există legea compensației. „Acum mi-am dat seama cu adevărat, cine este lângă mine şi familia mea, cu sufletul, şi cine nu este. NU-I NIMIC! ŢIN MINTE PE TOŢI! Părinţii mei le-au dat la toţi tort să mănânce şi i-a ajutat. Nu mai zic mama cu aşa zisele „prietene” ale ei. Toti au fost hoţi şi duşmănoşi, dar nu-i nimic… e legea compensaţiei!!”, a scris Alex Pădureanu.

Cornelia Catanga a ajuns la spital duminică seara. Sursa foto: viva.ro

Alex Pădureanu: „Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece”

Fiul Corneliei Catanga nu a dorit să vorbească despre cea mai mare dorință a mamei sale, și anume să stea mai mult aproape de ea. Dorința aceasta a fost exprimată acum câteva luni, când Cornelia a dezvăluit motivul pentru care a slăbit foarte tare. Evitând acest subiect redeschis de presă în aceste zile, Alex a continuat să vorbească despre oamenii care nu au ce căuta lângă ai lui.

„Toți o să platească mai devreme sau mai târziu!!! Dumnezeu să aibă milă de toată lumea. Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece. Mulţumesc celor care au dat telefoane şi au venit. Cred că mulţi dintre voi ştiţi ce s-a întâmplat! Nu mai stau să dau explicaţii…„, este continuarea mesajului fiului artistei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×