Finala X Factor, sezonul 8. Bella Santiago este marea favorită

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
23/12/2018, 19:27
Finala X Factor, sezonul 8. Bella Santiago este marea favorită
Până în acest moment, favorită pe rețelele de socializare este Bella Santiago

Finala X, sezonul 8 își va afla câștigătorul duminică seară, de la ora 20:00. Cei care au ajuns până în ultima fază a concursului sunt: Bella Santiago, care o are ca antrenor pe Delia, Doinița Ioniță și Ioana Bulgarul îl au ca îndrumător pe Ștefan Bănică, iar Cristian Moldovan pe Carla’s.

Dintre cei 4 rămași, care se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, până în acest moment, preferata pe rețelele de socializare este Bella Santiago. Filipineza este venită în România din 2016, iar mama și fiica sa au rămas în țara de origini.

Finala X Factor, sezonul 8 are deja o favorită! Bella Santiago este preferată pe rețelele de socializare

Aceasta cântă alături de Jukebox, alături de care a participat și la Eurovision în 2018, interpretând piesa ”Auzi cum bate”. De asemenea, Bella a mai participat la diferite competiții muzicale, printre care și ”Românii au talent”, unde a ajuns chiar până în finală.

Finala X Factor, sezonul 8. Bella Santiago este marea favorită
Bella Santiago cântă alături de trupa Jukebox

”Am venit înRomânia în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup”, a declarat Bella Santiago pentru adevărul.ro.

Bella Santiago: ”Visul meu în viață este să fac bani pentru mama și pentru fetița mea”

De altfel, visul ei cel mare nu este numai de a câștiga show-ul muzical, ci și cel de a face mai mult pentru fetița sa. Artista a precizat că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru vocea sa, acesta fiind punctul care îi aduce bani pentru a-și întreține familia în prezent.

Finala X Factor, sezonul 8. Bella Santiago este marea favorită
Finalista X Factor 2018

”Visul meu în viață este să fac bani pentru mama și pentru fetița mea. Să-i dau pentru mâncare, să fie altfel viața lor. Nu mi-am mai văzut copilul de doi ani. Fac totul pentru ele, să le ofer ceea ce nu au. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat vocea asta, așa pot câștiga bani pentru fetița mea”,a mărturisit finalista X Factor.

Finala X Factor, sezonul 8. Bella Santiago este marea favorită
Poză de la nunta Bellei Santiago

Iar, cu toate că nu este aproape de familia sa și se află pe un pământ străin, aceasta are o bucurie aici, găsindu-și în România și iubirea vieții ei, cu care și-a unit și destinele de curând. Artista acum își dorește să rămână până la bătrânețe alături de soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore.

”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da”, a povestit Bella.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×