Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Bella Santiago este marea câștigătoare

Alexandra Chivu   
în X Factor
23/12/2018, 23:07
Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Bella Santiago este marea câștigătoare
Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat!

Cine va câștiga finala X Factor 2018 este o întrebare la care urmăritorii concursului muzical doresc răspunsul de acum. Aceasta va fi difuzată Live Stream Online pe Antena 1, duminică, 23 decembrie, de la ora 20:00.  Pentru început, finaliștii concursului de talente muzicale i-au adus în ultima fază a emisiunii pe Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Pe lângă aceștia, mari șanse în competiție au avut și semifinaliștii Cristina Vasopol și Cristian Sanda, însă aceștia nu au primit îndeajunse voturi pentru a trece mai departe. Cu toate acestea, vor rămâne în inimile publicului pentru felul în care au luminat scena X Factor pe tot parcursul emisiunii.

UPDATE: Locul primului finalist este ocupat de filipineza Bella Santiago, care o are ca antrenor pe Delia. Cea care a ieșit din competiție, după prima rundă de vot, este Doinița Ioniță, de vocea căreia s-a îngrijit Ștefan Bănică. 

UPDATE: Cel de-al doilea loc din marea finală l-a ocupat Ioana Bulgaru, concurenta pe care Ștefan Bănică Jr. a îndrumat-o pe tot parcursul său de la X Factor.

Finala X Factor Live Stream pe Antena 1

MAREA FINALĂ X Factor Romania a început! Ioana Bulgaru, Doiniţa Ioniţă, Cristian Moldovan şi Bella Santiago se luptă pentru marele premiu ?______________________Vezi ACUM pe #Antena1 si pe #AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/tp1h4R4

Gepostet von X Factor Romania am Sonntag, 23. Dezember 2018

Acest an a adus în finală doar 3 jurați care se ocupă de cei 4 concurenți. Bella Santiago se află sub aripa Deliei, de parcursul Doiniței Ioniță și Ioanei Bulgaru se îngrijește Ștefan Bănică, iar de Cristian Moldovan Carlas.

Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat!
Jurații X Factor 2018

Bella Santiago, în vârstă de 28 de ani, este solista trupei Jukebox. Aceasta a impresionat juriul prin vocea sa puternică, dar și prin modul în care a umplut scena cu mișcările sale de dans. Aceasta, originară din Filipine, a participat la Selecția Națională Eurovision 2018, interpretând piesa ”Auzi cum bate”. Bella se află în România de doi ani, iar de când a ajuns pe pământ românesc, și-a încercat norocul la diferite competiții muzica, printre care și ”Românii au talent”, difuzată pe Pro TV. În cadrul acestui show, a ajuns chiar până în finală.

Bella Santiago: ”Am venit în România în noiembrie 2016”

”Am venit înRomânia în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup“, a declarat Bella Santiago, în cadrul unui interviu, conform adevărul.ro.

Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat!
Bella Santiago este una dintre finalistele X Factor

Ioana Bulgaru: ”Viața ar fi mai tristă dacă aș fi mereu timidă și crispată”

Ioana Bulgaru, a năucit jurații cu maturitatea și carisma satotal ieșită din comun. La doar 14 ani, fata a umplut scena și l-a făcut pe Ștefan Bănică să spună chiar că a avut .”cea mai tare intrare de la X Factor Una dintre cele mai efervescente prezente pe scena concursului muzical vine din Galați, a început să ia lecții de canto de la 8 ani, iar până acum a mai participat la o competiție muzicală pentru copii, ”Next Star”.

Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat!
Ioana Bulgaru, finalista X Factor, în vârstă de 14 ani

”Sunt Ioana Bulgaru, vin din Galați și cânt. Cred că sunt o persoană destul de carismatică. Viața ar fi mai tristă dacă aș fi mereu timidă și crispată, așa că prefer să fiu așa, să fiu eu”, s-a descris tânăra artistă”, a spus Ioana Bulgaru.

Cristian Moldovan: ”Am început să când cu colegul meu din strană”

Cristian Moldovan, în vârstă de 16 ani, este din Bistrița, iar acum studiază la un Liceu de muzică din Cluj. Cel care i-a îndrumat pașii în această sferă a fost bunicul lui, care a fost preot. ”De mic, bunicul mă ducea la biserică și stăteam cu el în altar. Pe atunci nu conștientizam atât de multe lucruri despre biserică, știam doar că trebuie să mă duc pentru că așa am fost învățat.

Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat!
Cristian Moldovan, finalistul X Factor, și-a descoperit talentul la strană

După ce am intrat la școală nu prea am mai mers la biserică, fiind ocupat cu muzica. La 13 ani abia am început să relaționez cu adevărat, am învățat cântările pas cu pas într-un singur an, am început să cânt cu colegul meu din strană”, a povestit Cristian Moldovan pentru Viva!. De asemenea, și acesta a mai participat înainte la diferite concursuri de gen, printre care și ”Next Star”, în 2016, unde a primit un trofeu ”Golden Star” de la Dorian Popa.

Acum, pe marea scenă X Factor, băiatul a făcut senzație, impresionându-l în primă fază pe Carlas, artist care i-a spus din prima etapă a audițiilor că poate câștiga concursului. ”Eu cred că băiatul ăsta poate să câștige ‘X Factor’. Ceva acolo înăuntru ceva arde. Sper să aibă un pic de deschidere pentru un pic de îndrumări”, a spus Carlas.

Doinița Ioniță: ”Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot”

Doinița Ioniță, în vârstă de 16 ani, este din Râmnicu Sărat, și are mari ambiții privind cariera ei muzicală. Aceasta a participat până acum la diferite competiții muzicale, printre care și ”Next Star”. De asemenea, aceasta se poate lăuda și cu faptul că a cântat la Festivalul de Film de la Cannes.

Finala X Factor 2018 Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat!
Doinița Ioniță, finalista X Factor, a urcat pe scena concursului cu gândul de a-l câștiga

”Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, a spus Doinița Ioniță.

 

– ÎN CURS DE ACTUALIZARE –

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×