Finala Vocea României 2018 Live pe Pro TV. Află cine a câștigat!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 19:16
Finala Vocea României 2018 Live pe Pro TV. Află cine a câștigat!
Astăzi seară, de la ora 20:30, va avea loc finala show-ului Vocea României 2018

În această seară, de la ora 20:30, va avea loc finala show-ului Vocea României 2018. Urmărește Live Stream Online pe Pro TV, căci cei patru finaliști vor face spectacol pe scena concursului de voci. De asemenea finala se poate vedea și pe STIRIMONDENE.FANATIK.RO

UPDATE câștigători Vocea României 2018, sezonul 8:

Premiul 3 a fost câștigat de Alma Boiangiu. Pe locul 2 s-a clasat Dora Gaitanovici, iar marele câștigător este Bogdan Ioan!

Ultima rundă a show-ului televizat va avea ca protagoniști un concurent de la fiecare antrenor, ce vor prezenta câte trei momente. Acestea cuprind un episod singur, unul cu antrenorul său și ultimul alături de un invitat special. Imediat sub acest paragraf vei putea vedea LIVE FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2018. Trebuie să aștepți două secunde pâne încarcă STREAMUL.

 

Finala Vocea României 2018 Live Stream Online pe Pro TV, de la ora 20:30

Vocea RomânieiMadalina Coca are nevoie de sustinerea si voturile noastre, in finala de la Vocea Romaniei! ❤️Se poate vota prin SMS ( de maxim 10 ori ), la 1200, cu textul ''Madalina'', sau online ( un vot gratuit ) www.vocearomaniei.protv.ro/votează, doar dupa START VOT! # EchipaAndra

Gepostet von Marian Cristian am Freitag, 14. Dezember 2018

Așadar, Alma Boiangiu, concurent care e sub aripa lui Tudor Chirilă, va cânta alături de Ovidiu Anton. Dora Gaitanovici, care se află sub îndrumarea Irinei Rimes, îi va avea ca invitați pe solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu.

Finala Vocea României 2018 Live Stream Online pe Pro TV
Alma Boiangiu, concurent care e sub aripa lui Tudor Chirilă, va cânta alături de Ovidiu Anton, drept invitat special

Andra va veni în finală cu Mădălina Coca, cea pe care publicul românesc o identifică cu Celine Dion. Finalista îl va avea alături de ea pe Nicolae Furdui Iancu. Bogdan Ioan, de a cărui parcurs se îngrijește Smiley, cunoscut și drept Michael Jackson, va cânta pe scena vocilor alături de Feli.

Alma Boiangiu, concurent care e sub aripa lui Tudor Chirilă, va cânta alături de Ovidiu Anton
Dora Gaitanovici, care se află sub îndrumarea Irinei Rimes, îi va avea ca invitați pe solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu

Finala concursului de voci o va aduce pe scenă și pe Ana Munteanu, câștigătoarea sezonului 7

Marea surpriză este reprezentată de câștigătoarea sezonului 7 al Vocii, Ana Munteanu, care va aduce pe scenă în marea finală un moment inedit. Aceasta, care l-a avut ca antrenor pe Smiley, va interpreta piesa ”Unde te duci”.

Finala Vocea României 2018 Live Stream Online pe Pro TV
Ana Munteanu, câștigătoarea sezonului 7 al Vocii, va urca pe scenă, în finală

Gepostet von Andra am Freitag, 14. Dezember 2018

În acest moment, participanții se pregătesc intens pentru seara care va decide vocea României și care, totodată, va pleca acasă cu marele tofeu, dar și cu premul în valoare de 100.000 de euro. Cel în mâinile cărora stă decizia supremă este publicul.

Suntem LIVE la Vocea Romaniei!

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

După START VOT, oamenii își pot vota favoritul

Telespectatorii își pot vota concurentul preferat prin sms la numărul 1200, cu tarif de 1.19 euro/TVA inclus, de 10 ori/concurent ori online, gratuit, însă pot trimite un singur vot. Astfel, după START VOT, semnal transmis de prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș, fanii concursului de voci pot începe să voteze.

Finala Vocea României 2018 Live Stream Online pe Pro TV
Andra, alături de Mădălina Coca, la repetiții

Cât despre preferata publicului, de până acum, aceasta se declară măgulită de decizia spectatorilor și telespectatorilor. Este vorba de Mădălina Coca, cea supranumită Celine Dion. Aceasta, în cadrul unui interviu acordat pentru adevărul.ro, a admis că își dorea un astfel de moment, însă nu se aștepta. Concurenta Andrei speră să transmită și în finală ceea ce a reușit până în acest moment: bucurie, emoție și energie.

”Pentru finală am pregătit trei momente spectaculoase”

”Cinstit vorbind, nu. Sigur că îmi doream. Sigur că speram din toată inima să reuşesc să transmit celor de acasă energia, bucuria şi emoţia pe care le simt când cânt. Mă bucur nespus că am reuşit şi le mulţumesc din tot sufletul pentru susţinere”, a spus Mădălina Coca.

Finala Vocea României 2018 Live Stream Online pe Pro TV
Andra și finalista sa, Mădălina Coca

De asemenea, aceasta a vorbit și despre ce pregătește, alături de Andra, pentru marea seară de vineri, 14 decembrie. ”Sunt foarte fericită că am onoarea de a cânta atât cu Andra, artista mea preferată, cât şi cu invitatul său special, care va fi o surpriză. Pentru finală am pregătit trei momente spectaculoase care sper din inimă să vă placă. Mai presus de orice premiu este bucuria aceea de nedescris că faci ceea ce simţi”, a adăugat Mădălina Coca.

Suntem LIVE în fiecare pauză publicitară!Momentele concurenților tăi preferați pot fi urmărite aici – http://bit.ly/2zXiSZV

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×