Finala Eurovision România 2019 Live Stream Online pe TVR 1 și TVR HD

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 19:00
Finala Eurovision România 2019 Live Stream Online pe TVR 1 și TVR HD GALERIE FOTO
Marea Finală Eurovision România 2019 este aici! Surprizele se țin lanț pe scenă!

Marea Finală Eurovision 2019 este aici! Cei 12 concurenți care au intrat la Selecția Națională concurează în această seară, 17 februarie, pentru titulatura de reprezentant al României în marea bătălie de la Tel Aviv. Fanii au stabilit care sunt cei mai plăcuți și cei mai potriviți pentru a ne reprezenta.

UPDATE: Ester Peony cu piesa ”On a Sunday” ne va reprezenta la Eurovision 2019, în Tel Aviv!

Votul a stabilit ca: Laura Bretan, Bella Santiago, Olivier Kaye, Letiția Moisescu & Sensibil Balkan, Ester Peony, Linda Teodosiu, Aldo Blaga, Teodora Dinu, Vaida, Trooper, Dya & Lucian Colareza și Claudiu Mirea să se lupte în profesionalism și originalitate. Cu ce piese au intrat în concurs și ce părere au despre competiție?

Finala Eurovision România 2019 Live Stream Online!

După emoțiile extraordinare din primele două semifinale, au venit și trăirile din Finala Eurovision România 2019. Selecția melodiei care va reprezenta România la Tel Aviv se va face cu ajutorul votului publicului, care va fi echivalent cu cel al unui membru al juriului și nu a 50%. În Finala Eurovision participă 14 cântece: 10 alese de juriile naționale, 2 de public și alte maxim 2 calificate de SRTV (în calitate de organizator) prin decizie unilaterală. „Cred că tot ce sunt pot exprima pe scenă. Niciodată nu am reuşit să fiu eu însămi decât pe scenă. Iubesc muzica cu tot ceea ce reprezintă ea“, a declarat Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan despre competiție.

PRIMA PARTE:

 

A DOUA PARTE:

A TREIA PARTE:

„În orice aș alege să fac, îmi place să fiu cea mai bună, pentru că așa simt că îmi respect munca, pasiunea, publicul ! Legat de Eurovision și de muzică, în general, e o chestiune care ține de gusturi. Piesa mea din concurs, Underground, nu este piesă de dans, de show sau de efecte speciale”, a mărturisit Mirela Vaida.

Participanți Finală Eurovision România 2019
Participanți Finală Eurovision România 2019

Finaliștii Eurovision România 2019:

  • „Army of Love” – Bella Santiago
  • „Destin” – Trooper
  • „Skyscraper” – Teodora Dinu
  • „We Are the Ones” – Claudiu Mirea
  • „Sin Ti” – DYA & Lucian Colareza
  • „Underground” – Vaida
  • „Right Now” – Olivier Kaye
  • „Daina” – Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan
  • „Dear Father” – Laura Bretan
  • „On a Sunday” – Ester Peony
  • „Renegades” – Linda Teodosiu
  • „Your Journey” – Aldo Blaga

”Vrem să fim cât de buni putem noi să fim. Vrem să fim veritabili. Nu ne luăm la întrecere cu nimeni. Dacă oamenii vor să audă în sfârșit o piesă cântată în limba română, cu mesaj, cu forță, ei bine, a sosit momentul”, a susținut Trooper, înainte de marea competiție. ”Eu știam de Dya, ea de mine, iar ideea să fim noi doi au avut-o Dya și compozitorul piesei.” Dya a fost cea care și-a dorit ca el să fie partenerul său: “Compozitorul mi-a trimis piesa și niște nume de băieți. Când am văzut numele lui Lucian am zis «gata»”, a mai povestit Dya & Lucian Colareza despre participarea la Eurovision România 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×