Finala Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
22/01/2019, 21:49
Finala Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1. Află cine a câștigat GALERIE FOTO
Finala Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1

Marea finală a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 va avea loc azi, de la ora 20:00. Show-ul culinar a ajuns la final și în scurt timp vom afla care este câștigătorul ediției din acest an. Marea finală va fi transmisă în format live stream online pe Antena 1, iar aici veți putea găsi informații în timp real de pe parcursul desfășurării ultimului act.

UPDATE. Marele câştigător al ediţiei cu numărul 6 Chefi la cuţite este Mihai Munteanu „Munti”. El a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Face parte din echipa lui Sorin Bontea.


UPDATE. Finaliștii care se luptă pentru marele premiu sunt Munti, Maria și Balasz. Favoritul fanilor, Silviu Nedelea, a fost eliminat!


Pentru prima dată în formatul acestei emisiuni, chef Florin Dumitrescu a rămas fără nicio șansă la marele premiu, după ce toți concurenții din echipa sa au fost eliminați. Astfel, în marea finală se vor lupta Silviu Nedelea și Munti, din echipa albastră a lui chef Sorin Bontea, alături de Maria Burlacu, Cătălin Bădici și Andrei Balasz, din trupa de bucătari cu tunici galbene, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Finala Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1

Semifinala a avut mai multe probe, iar prima dintre acestea a fost una de tehnică, în care bucătarii au avut de pregătit cu spume. Cei zece bucătari au fost jurizați la sânge. Cel mai mare punctaj au fost obținut de Maria Burlacu, în timp ce la polul opus s-au clasat Ana Maria Crudu, Sorin Stan și Valentin Dumitrescu, din echipa lui Bontea, care au părăsit competiția. Bontea a fost șocat de cele întâmplate, iar la final a declarat ”Nu am înțeles de ce. Ei au făcut farfurii bune până acum. Am rămas blocat.”

În a doua semifinală s-au duelat șapte bucătari, care au avut de gătit un brunch. Cei doi elevi ai lui Florin Dumitrescu au fost eliminați în această probă: ”Mă simt foarte ciudat. Trec printr-o stare prin care nu am trecut niciodată. Din momentul asta, pentru mine. sezonul șase s-a încheiat. Îmi pot asuma doar un rol de arbitru de acum”, a spus Dumitrescu, după ce oamenii din echipa sa au fost trimişi acasă.

Finala Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1
Finala Chefi la Cuțite Live Stream Online pe Antena 1

Show-ul culinar, Chefi la cuțite, lider de audiență

Chefi la cuțite a devenit cel mai iubit show culinar după ce a întregistrat recorduri de audiențo pe toate targeturile în zonele rurale și urbane ale țării. De exemplu, semifinala emisiunii a fost urmărită de peste 2.510.000 telespectatori, iar minutul de maximă audiență s-a înregistrat la ora 21:10.

Este al șaselea sezon al emisiunii Chefi la cuțite, iar marea finală va avea loc azi, de la ora 20:00, pe Antena 1. marele câștigător al ediției va pune mâna pe un premiu uriaș, în valoare de 30.000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×