Final de sezon pentru serialul Vlad, de la Pro TV! Răsturnare de situație în ultimul episod

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 17:11
Final de sezon pentru serialul Vlad, de la Pro TV! Răsturnare de situație în ultimul episod
Ultimul episod al serialului Vlad se va difuza în seara aceasta de la ora 20:30. Sursa foto: playtech.ro

Producătorii serialului „Vlad” vor difuza în seara aceasta, de la ora 20:30, pe Pro TV, ultimul episod din sezonul 2. La finalul primului sezon fanii au rămas dezamăgiți, rămâne de văzut care va fi deznodământul propus de regizorul Jesus del Cerro pentru finalul celui de-al doilea sezon.

Serialul Vlad, finalul unui război și începutul altuia

Fanii serialului „Vlad” se așteptau ca cel de-al doilea sezon să fie mai lung pentru că primul a stârnit foarte multe reacții negative în mediul online. Mulți spun că primul sezon a fost palpitant și a avut numeroase răsturnări de situație, doar că finalul a fost ”tipic românesc”, adică nu s-a întâmplat nimic.

Serialul de la Pro TV a ajuns la episodul 13, așadar al doilea sezon va avea același număr de episoade, nu va fi mai lung așa cum se gândeau fanii. În seara aceasta începând cu ora 20.30 puteți urmări finalul sezonului 2, unde Vlad, eroul principal, este tot mai convins să-și ducă mai departe planul de răzbunare întocmit în spatele gratiilor cu ani în urmă.

Identitatea lui Vlad este descoperită în ultimul episod

Iordache află în ultimul episod difuzat în această seară cine i-a fost alături în ultima perioadă, dar și pe cine vrea să ia de partea sa. Toate personajele au o miză proprie și își dau seama în final că miza este chiar viața lor.

Vlad își va vedea planul de răzbunare împlinit, dar nu s-a gândit niciodată care este prețul pe care îl va plăti. Răsturnările de situație și viața au fost cu un pas înaintea personajului principal, iar o persoană va muri din cauza planului său. Află la Pro TV, de la ora 20:30, despre cine este vorba.

Finalul de sezon aduce suferință, lacrimi, trădări și greșeli din trecut. Nimeni nu se așteaptă la finalul care se va difuza în această seară. Unul dintre personaje află adevărata identitate a lui Vlad după ce pune cap la cap toate piesele puzzle. „Domnu` VLAD! Scuze, v-am strigat pe numele de afiș.. domnu` Adrian!”, va spune acesta.

Vlad se simte răzbunat odată cu arestarea lui Ștefan

În episodul trecut Ștefan a ajuns în spatele gratiilor, dar protagonistul serialului, Vlad, realizează că răzbunarea nu aduce întotdeauna ceva bun. În trecut prieten cu Ștefan, protagonistul serialului își dă seama că a mers prea departe cu planul său de răzbunare și nu mai poate da înapoi.

Așa-zișii prieteni și alianțe încep să se destrame, iar Delia și Cezar se concentrează tot mai mult pe propriul lor plan de răzbunare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×