Fina lui Cornel Galeş, devastată de durere după moartea acestuia: „Viaţa e atât de scurtă”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/12/2019, 09:27
Fina lui Cornel Galeş, devastată de durere după moartea acestuia: „Viaţa e atât de scurtă”
Fina lui Cornel Galeş, mesaj emoţionant după moartea acestuia

Apropiaţii lui Cornel Galeş sunt în stare de şoc după ce a apărut vestea potrivit căreia Cornel Galeş a murit. Printre cei care şi-au exprimat durerea faţă de decesul fulgerător al văduvului Ilenei Ciuculete se numără şi Maria, fina bărbatului.

Mesajul „fiicei spirituale” a lui Cornel Galeş după moartea acestuia

Tânăra a postat pe contul ei de socializare un mesaj emoţionant legat de dispariţia naşului său. Aceasta este foarte tristă pentru că nici Galeş şi nici Ileana Ciuculete nu au mai trăit îndeajuns de mult pentru a o vedea cum ajunge o cântăreaţă de succes. Apropiaţii regretatului cuplu spun că aceasta le era ca o fiică celor doi.

Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim. Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”, a transmis Maria, pe contul ei de Facebook.

Fina lui Cornel Galeş: Vă iubesc naşii mei

Viața este atât de scurtă… de aceea trebuie sa o apreciăm și să ne bucurăm de fiecare moment, lucru și mai ales de persoanele de lângă noi. Vă mulțumesc că m-ati încurajat și că am reușit să vă fac mândri. Vă iubesc nașii mei. Nu vă voi uita niciodată„, se mai arată mesajul postat de Maria, fina Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş.

Cornel Galeş a murit în urma unui accident rutier produs în Spania, de 1 Decembrie. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre cum s-a produs tragedia. Informaţia că văduvul Ilenei Ciuculete a încetat din viaţă a fost confirmată de Viviana, actuala iubită a acestuia.

Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”, a mărturisit Viviana pentru wowbiz.ro. Înainte să moară, acesta a petrecut la un restaurant în compania unor prieteni. Acolo s-a consumat şi alcool, deci nu este exclus ca acesta să se fi urcat la volan sub influenţa băuturilor alocoolice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×