Fiica Ralucăi Moianu, de o frumusețe copleșitoare. A câștigat un premiu important pentru felul în care arată – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/11/2019, 12:49
Fiica Ralucăi Moianu, de o frumusețe copleșitoare. A câștigat un premiu important pentru felul în care arată – FOTO
Fiica Ralucăi Moianu, comoara vie a prezentatoarei tv. Sursa foto: spynews.ro/ Facebook

Fiica Ralucăi Moianu, Mara, are deja 15 ani și este extrem de frumoasă. Fata fostei prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” a câștigat recent un premiu pentru frumusețea ei. Mama ei este tare mândră de ea, mai ales că a reușit să ajungă la liceul unde și-a dorit. Mara este în clasa a 9-a la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Capitală.

Fiica Ralucăi Moianu, ca o păpușă

Recent, la Balul Bobocilor, Mara a luat locul trei la concursul de Miss & Mister 2019. Raluca a scris câteva rânduri în care se poate observa cât de mult își iubește fata. Deși a luat doar locul trei, pentru mămică fata este cea mai frumoasă.

„Frumoasa mea a avut curaj să se înscrie, a muncit mult să iasă dansul perfect şi a purtat o rochie de seară splendidă. Locul 3 în seara asta. Pentru mine, tu eşti oricum cea mai frumoasă!”, a scris Raluca Moianu la o fotografie pe care a postat-o în mediul online.

Mara și-a pierdut tatăl anul trecut

Imaginea pe care a postat-o fosta prezentatoare de la Televiziunea Națională a primit peste 1.000 de like-uri, iar fanii vedetei au remarcat frumusețea Marei. Adolescenta de 15 ani are niște ochi frumoși și un chip fin, precum al unei păpuși de porțelan. Frumusețea a moștenit-o de la tatăl ei, căci Mara îi seamănă leit. Vedeta de televiziune a fost greu încercată în ultima vreme. În urmă cu doar un an, tatăl Marei s-a stins din viață.

Chiar dacă Raluca divorțase de Marius Ancuța în anul 2013, cei doi au păstrat o relație de prietenie, mai ales de dragul fetei pe care o au împreună, care astăzi este o adevărată domnișoară. Vedeta și-a reluat viața în piept și încearcă să fie și mamă și tată pentru tânără. Raluca este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, cunoscută pentru emisiunile cu cazuri sociale pe care le prezenta la TVR.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×