Fiica lui Edith Gonzalez, mesaj dramatic după moartea mamei sale. Scrisoarea care a înduioșat pe toată lumea

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/06/2019, 15:18
Fiica lui Edith Gonzalez, mesaj dramatic după moartea mamei sale. Scrisoarea care a înduioșat pe toată lumea GALERIE FOTO
Scrisoarea fiicei lui Edith Gonzalez, actrița de origine mexicană Sursa foto: click.ro

Actrița de origine mexicană, Edith Gonzalez a murit în urmă cu câteva zile, pe data de 13 iunie, după ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian de care suferea din anul 2016. Fiica sa, Constanza, în vârstă de 14 ani a scris o scrisoare emoționantă după moartea mamei sale.

Edith Gonzalez a lăsat în urma sa multă durere. Fiica sa, Constanza îi duce dorul

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie, la un spital din Ciudad de Mexic după ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian. În urma sa au rămas familia, dar și fanii îndurerați. Fiica sa, Constanza, în vârstă de 14 ani a fost profund îndurerată după moartea mamei sale. Adolescenta a scris câteva rânduri în legătură cu mama sa.

Scrisoarea a fost citită de fratele actriței, Victor Manuel Gonzalez, în cadrul unei emisiuni tv din Mexic. „Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm. În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine. Îmi amintesc că îmi spunea: O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea. Iubea să învețe lucruri noi, oricând mergeam în călătorii ea era cel mai bun ghid turistic; dacă nu știa ceva, întreba și învăța.”, a scris Constanza în scrisoarea pentru mama sa, Edith Gonzalez.

Adolescenta a scris această scrisoare după ce a aflat ce conținea biletul pe care i l-a lăsat mama sa. Fiica actriței este recunoscătoare că a avut o mamă care i-a arătat lumea și a învățat-o să vadă lumea cu iubire. „Ea mi-a arătat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca să menționez doar câteva destinații și, firește, tot Mexicul. Când aveam 4 ani, mama mea s-a dus în Cambodgia ca să filmeze Dona Barbara, o nouă telenovelă. Și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Dona Barbara din câte puteau exista. Mamă, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent și macho, dar mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care ești tu, pentru că Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă”, a mai scris în scrisoare, Constanza.

Edith Gonzalez a murit de cancer ovarian la vârsta de 54 de ani
Constanza a scris o scrisoare emoționantă după moartea mamei sale, actrița Edith Gonzalez
Sursa foto: ea.md

Actrița i-a scris fiicei sale, Constanza o scrisoare emoționantă

Și Edith Gonzalez i-a scris fiicei sale o scrisoare emoționantă înainte să moară în care îi mulțumea că, a ales-o pe ea să o facă mamă. Totodată, actrița este recunoscătoare pentru ceea ce a învățat din relația cu fiica sa. Edith o sfătuiește pe adolescentă să-și trăiască viața într-un mod frumos. „Într-o zi ţi-au anunţat sosirea, transformându-mi corpul. Am simţit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, aşteptată şi frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ţinut în braţe şi m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învăţat că părinţii nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viaţa. Nu, iubito, viaţa nu este grea, ci mai degrabă neruşinat de frumoasă. Tu eşti foarte determinată, deşteaptă şi generoasă“, a scris actrița.

„Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o opilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a încheiat Edith Gonzalez.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×