Fiica lui Alain Delon este însărcinată. Actorul va deveni bunic la vârsta de 83 de ani

Anouchka Delon, fiica celebrului actor francez Alain Delon, este în culmea fericirii. Anouchka a patricipat la Săptămâna Modei de la Paris, iar rochia pe care a purtat-o a scos în evidență burtica de graviduță, o surpriză de proporții pentru toată lumea prezentă la eveniment.

Fiica lui Alain Delon va deveni mamă pentru prima oară

Fiica actorului Alain Delon, Anouchka Delon, a apărut la Săptămâna Modei de la Paris la brațul partenerului ei Julien Dereims (31 de ani). Fiica lui Alain Delon a purtat o rochie de culoare neagră până la genunchi, mulată pe corp care i-a lăsat burtica de graviduță la vedere. Toată lumea prezentă a rămas plăcut surprinsă, mai ales că Anouchka își dorea încă de anul trecut să devină mamă.

A doua zi dimineața fiica actorului a postat o fotografie pe contul de Instagram în care a confirmat vestea. Anouchka a mărturisit că „Nu am fost pregătită atunci, dar acum sunt”, referindu-se la sarcina pe care a pierdut-o anul trecut. Artista urma să devină mamă la începutul acestui an, dar din păcate a pierdut sarcina când ajunsese la trei luni.

Fiica actorului francez Alain Delon a anunțat că este însărcinată. Sursa foto: Instagram.com

Anouchka și actorul Julien Dereims sunt împreună de 8 ani

Anouchka nu a profitat de notorietatea numelui tatălui său și a ales să fie independentă. Fiica lui Alain Delon locuiește împreună cu soțul ei și cu două animale de companie într-un apartament din Paris. Pe ușa de la intrare cei doi au vrut să facă o glumă și au scris „Intrarea Artiștilor”.

„Oamenii îşi imaginează că locuiesc într-un palat şi conduc un Rolls. Dar trăiesc în 38 de m² cu omul meu, cu câinele şi pisica mea şi ne este bine. Vrem să ne construim împreună viaţa noastră de cuplu şi cea profesională”, a mărturisit artista, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

 

 

Taguri: Alain Delon