Fiica generalului Soleimani îl ameninţă pe Donald Trump: „Nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 11:00
Fiica generalului Soleimani îl ameninţă pe Donald Trump: „Nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”
Fiica generalului Soleimani îl ameninţă pe Donald Trump

Fiica generalului iranian Qassem Soleimani spune că lucrurile nu vor rămâne așa și îl amenință pe președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump! Fiica generalului ucis de dronele americane a făcut declarații pline de ură chiar de la căpătâiul tatălui său.

Fiica generalului Soleimani îl ameninţă pe Donald Trump

Zeinab Soleimani a vorbit în faţa mulţimii şi l-a avertizat pe preşedintele SUA: ”Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a încheiat cu martiriul tatălui meu”. Fiica lui Soleimani a avertizat că Statele Unite se vor confrunta cu o „zi neagră”, deoarece au pus la cale asasinatul.

Soleimani a fost asasinat vineri de o dronă americană, în Irak, scrie BBC, iar Iran a promis că se va răzbuna! Soleimani, în vârstă de 62 de ani, a condus numeroase operaţiuni militare iraniene în Orientul Mijlociu şi era considerat unul dintre cei mai periculoşi terorişti de către autorităţile americane.

”Americanii nu şi-au dat seama că au comis o greşeală gravă”

Iranienii au venit în număr foarte mare să deplângă moartea lui Soleimani şi unii dintre ei au vărsat lacrimi pentru generalul care și-a găsit sfârșitul sub atacul dronelor americane.

După funeraliile de luni, rămăşiţele generalului vor fi dusse în Qom, unul din centrele islamului şiit, pentru o ceremonie înainte de înmormântarea din oraşul lui natal, Kerman.

Preşedintele Rouhani a vizitat familia lui Soleimani la casa acestuia din Teheran şi a declarat: „Americanii nu şi-au dat seama că au comis o greşeală gravă. Răzbunarea pentru sângele său va fi completă în ziua în care mâinile murdare ale Americii vor fi tăiate definitiv din regiune”.

Președintele SUA, Donald Trump a declarat că SUA vor lovi Iranul dacă se va răzbuna pentru moartea lui Soleimani, „probabil într-o manieră disproporţionată”. Președintele american a spus că SUA sunt gata să atace 52 de obiective iraniene şi „vor lovi foarte rapid şi dur”, dacă Teheranul va ataca cetăţeni sau obiective americane.

Ambasada SUA din Irak a fost atacată în ultimele 24 de ore cu trei rachete. Până în acest moment nu se știe exact cine a atacat ambasada, dar cert este faptul că nimeni nu a fost rănit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×