Fiica Catincăi Roman a izbuncnit în plâns la „Bravo, ai stil Celebrities”. De ce nu vrea Călina Dumitrescu să mai participe la emisiune

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 15:28
Fiica Catincăi Roman a izbuncnit în plâns la „Bravo, ai stil Celebrities”. De ce nu vrea Călina Dumitrescu să mai participe la emisiune
Călina Dumitrescu, în lacrimi la "Bravo, ai stil Celebrities"

Fiica Catincăi Roman, Călina Dumitrescu, a izbucnit în plâns în emisiunea de joi seară de la Kanal D. Cei care au făcut-o să plângă este Cătălin Botezatu şI Andreea Tonciu. Călina a făcut în platoul „Bravo, ai astil Celebrities” un adevărat scandal.

Fiica Catincăi Roman a plâns în emisiunea „bravo, ai stil Celebrities”

Fiica Catincăi Roman a izbuncnit în lacrimi în emsisiunea „Bravo, ai stil Celebrities”. Călina Dumitrescu este supărată şi consideră că Andreea Tonciu şi Cătălin Botezatu îi fac zile fripte în cadrul show-ului TV de la Kanal D.

De asemenea, concurenta a spus că este ultima dată când a participat la emisiunea de fashion. ”Să mi se zică și de Andreea Tonciu și de Cătălin Botezatu că eu nu am ce căuta în această emiune… păi scuză-mă că mi-am permis! (…).

Raluca Bădulescu a încercat să o împace

Eu nu sunt de acord, eu oricum nu mai vin, este pentru ultima dată când am venit, serios!”  a spus Calina Dumitrescu în emisiunea ”Bravo ai, stil! Celebrities”.

Călina a plâns de nervi pentru că designerul Cătălin Botezatu a ţipat la ea. Fata nu s-a mai putut abţine şi şi-a plâns nemulţumirile în cadrul „Bravo, ai stil Celebrities”.

Raluca Bădulescu a încercat s-o liniștească, că nimeni nu are nimic personal cu ea. ”Măi, iubire, eu pot să-ți spun ”mamă”, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiat de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine.

Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul” i-a spus Raluca Bădulescu tinerei Călina Dumitrescu.

La rândul ei, Călina Dumiterscu i-a replicat Ralucăi Bădulescu că nu a venit la emisiune să ţipe cineva la ea. „Voi să-mi daţi mie doar un calificativ că am avut o dispută, când eu m-am chinuit foarte tare în emsiunea de astăzi. Maurice a fost singurul care mi-a dat pentru că chiar am meritat. Nu mi se pare corect, iar eu am spus pur şi simplu nişte chestii„, a mai spus Călina Dumitrescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×