Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a scos o piesă. Va ajunge „LIL ESCA” în trending pe YouTube?

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 16:41
Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a scos o piesă. Va ajunge „LIL ESCA” în trending pe YouTube?
Alexia Eram a scos o melodie. Sursa foto: Youtube

Alexia Eram, fata prezentatoarei Știrilor PRO TV, Andreea Esca, a scos o melodie care se anunță a fi una de succes. „LIL ESCA” este hit-ul lansat în urmă cu aproape 24 de ore de către fata vedetei de la PRO, iar în primele ore de la postarea clipului pe Youtube, fata a strâns peste 200.000 de vizualizări.

Alexia Eram, debut în forță în muzică

Melodia are și o parte în limba franceză, pentru mulți cea mai interesantă din toată melodia. Fanii îi cer Alexiei o variantă a piesei doar în limba franceză. Dacă va ține cont sau nu de dorințele urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare rămâne de văzut. Cert este că Alexia este pusă pe fapte mari!

Toată lumea a fost luată prin surprindere că Alexia a reușit să scoată piesa atât de repede. Adevărul este că fata lui Esca s-a bucurat de ajutor. Alex Velea și iubitul ei, Mario Fresh, au pus umăr de la umăr pentru a-i asigura micuței Esca, după cum se autointitulează, un debut în forță.

Va reuși să devină o amenințare pentru artistele de la noi?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor, dar mai ales pe buzele Alexiei este dacă va reuși să intre în trending pe Youtube cu această melodie, lucru care nu este exclus deloc. Având în vedere notorietatea de care se bucură tânăra sunt șanse foarte mari să devină o amenințare pentru artistele consacrate de la noi, care și-au format deja un public.

Și acesta e abia începutul! Fiica Andreei Esca are o groază de proiecte, iar multe dintre ele vor fi o adevărată surpriză, așa cum a fost și lansarea clipului pe 15 octombrie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×