Fetiță de 13 ani găsită inconștientă la marginea unei păduri din județul Dâmbovița. Agresorul este chiar tatăl ei

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/12/2019, 13:12
Fetiță de 13 ani găsită inconștientă la marginea unei păduri din județul Dâmbovița. Agresorul este chiar tatăl ei
Fetiță de 13 ani găsită inconștientă la marginea unei păduri. Sursa foto: romaniatv.ro

O altă tragedie a fost la un pas să se petreacă în localitatea dâmbovițeană Gura Șuții, unde o fetiță a fost răpită și ucisă, în urmă cu câteva luni, de un cetățean olandez. De data aceasta, un apel la 112 anunța că o fetiță de 13 ani a fost găsită inconștientă la marginea pădurii.

Fetiță de 13 ani găsită inconștientă la marginea unei păduri

Polițiștii din localitatea dâmbovițeană Mătăsaru au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Gura Șuții că o fetiță a fost găsită inconștientă la marginea pădurii din cartierul Ivanca.

Oamenii legii au stabilit că fata ar fi fost agresată chiar de către tatăl ei, pe motiv că nu a avut grijă de fratele ei mai mic. Minora a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște pentru analize amănunțite.

Ordin de protecție pe numele tatălui, dar fetița rămâne în familie

Polițiștii au sosit și ei la spital, unde au vorbit cu fata. Imediat, s-a întocmit un dosar penal pentru violență în familie pe numele tatălui fetiței, care nu a rămas internată în spital. Potrivit Poliției, în acest caz vor fi contactați reprezentanții D.G.A.S.P.C Dâmbovița.

Un ordin de protecție a fost emis pe numele bărbatului care și-a bătut fetița de 13 ani, însă cu toate acestea copila va rămâne în sânul familiei, după cum au decis reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița, care s-au consultat cu minora.

O familie din localitatea Gura Șuții a fost lovită în luna septembrie de o tragedie cumplită. O fetiță de numai 11 ani a fost răpită în timp ce se îndrepta spre casă, de la școală. Fetița a fost luată în mașină de un cetățean olandez, care a dus-o pe un câmp, unde a ucis-o. După aceea, bărbatul a violat cadavrul copilei.

Bărbatul a plecat din țară, până să se emită un mandat de arestare pe numele său. Acesta și-a pus capăt zilelor în timp ce era filat de oamenii legii din Olanda. A intrat cu mașina într-un TIR, iar în urma accidentului pedofilul olandez și-a pierdut viața pe loc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×