Fetiță de 10 ani agresată de un bărbat necunoscut în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii l-au prins pe pedofil

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 19:53
Fetiță de 10 ani agresată de un bărbat necunoscut în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii l-au prins pe pedofil
Fetiță de 10 ani agresată sexual de un bărbat necunoscut în scara unui bloc. Sursa foto: capital.ro

Caz șocant în Râmnicu Vâlcea, unde o fetiță de doar 10 ani a fost agresată sexual de un bărbat, chiar în scara unui bloc din oraș! Polițiștii au reținut vineri un suspect în acest caz, un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, scrie Mediafax.

Fetiță de 10 ani agresată sexual de un bărbat necunoscut în scara unui bloc

Cea care a dat alarma a fost chiar mama fetiței, care a mers la sediul poliției, unde a spus că fiica sa în vârstă de 10 ani a fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în scara unui bloc.

Potrivit IPJ Vâlcea, oamenii legii au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, pe care-l cercetează pentru agresiune sexuală asupra unui minor.

Bărbatul va fi prezentat în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei au fost transmise tuturor polițiștilor din județ.

Astăzi, 17 ianuarie a.c., polițiștii au reușit să identifice cu operativitate un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei.

Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Potrivit acestora, bărbatul va fi prezentat, sâmbătă, instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsit vinovat pentru viol și relații sexuale cu un minor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×