O fetiță din Roman, bătută de mamă cu mătura! Clipul a fost distribuit pe facebook de tatăl ei. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 21:26
O fetiță din Roman, bătută de mamă cu mătura! Clipul a fost distribuit pe facebook de tatăl ei. Video
O fetiță din Roman a fost bătută cu mătura de mama sa

Caz teribil la Roman, unde o fetiță de șase a fost filmată în timp ce era bătută cu mătura și umilită de către mama sa. Imaginile au fost publicate pe facebook de o prietenă a mamei, care se amuza de felul în care micuța este pedepsită. Tatăl fetiței, care este plecat din țară, a văzut imaginile și a alertat autoritățile să intervină. Pe imagini se poate vedea cum femeia îşi loveşte fetiţa cu o coadă de mătură, iar micuța o imploră în lacrimi pe mama ei să nu o mai lovească.

Poliția anchetează cazul fetiței bătute de mamă

Tânăra care a filmat filmulețul oribil s-a amuzat de scenele violente la care mama și-a supus propria fiică. Imaginile au stârnit însă revolta a mii de oameni care au văzut clipul video postat de tatăl fetiței. Astfel, internauții au făcut apel la Poliție pentru ca femeia să fie identificată și să fie trasă la răspundere. De asemenea, au încercat să salveze fetița bătuta și sora ei din mâinile mamei violente. Vezi video aici

Tânăra care filmează, amuzată de scenele violente, începe să râdă atunci când mama îşi numeşte propria fiică: ‘haită’. Imaginile au stârnit revolta a mii de oameni care au văzut clipul video postat de fostul iubit al femeii. Reporterii Observator au apelat la ajutorul Poliţiei pentru identificarea femeii şi pentru tragerea ei la răspundere, dar şi pentru salvarea fetiţei bătute şi a surorii sale.

Protecția Copilului urmează să facă verificări în cazul femeii bătute

Informațiile arătau inițial că episodul violent s-ar fi produs în Brașov, însă cercetările polițiștiilor IPJ Brașov au arătat că femeia locuiește în Roman. Astfel, angajații de la Serviciul de Urgență Telefonul Copilului au luat legătura cu Poliția, iar după ce au obținut toate informațiile le-au predat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț. În prezent, Protecția Copilului Neamț, dar și Poliția desfășoară cercetări și o vor audia pe mamă.

Între timp, femeia și-a șters contul de Facebook, după ce a primit sute de mesaje de la oamenii îngroziți de imaginile în care femeia își bătea fiica. Fostul soț al femeii, respectiv tatăl fetiței, a fost cel care a postat clipul video pe Facebook, după ce l-a primit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×